Er Pitcher anlegget en liste over?

October 23

Er Pitcher anlegget en liste over?

Planter muggen er Dekkfrøede planter. Disse plantene er hovedsakelig kjent for sin evne til å fange og fordøye insekter. Men er anlegget klassifisert som en liste over på grunn av frukt kroppen som utvikler fra anleggets blomst.

Dekkfrøede planter

En liste over er noen karplanter (som en orkidé eller rose) som har frø i en lukket eggstokken. De fleste planter som identifiseres som blomstrende identifiseres som Dekkfrøede planter.

Dette er i kontrast med gymnosperms, som produserer naken frø ikke omsluttet av en eggstokk. Dette er godt eksemplifisert med furu - Kongle består av nakne frø ikke omsluttet av en eggstokk/fruiting kropp

Pitcher anlegget taksonomi

Planter muggen innen riket Plantae, er vaskulær og frø planter, faller under delingen av blomstrende planter, er dicots (inneholder to frø blader i stedet for et som gress), tilhører Nepenthales, og er medlemmer av mugge-anlegg familie og slekt.

Blomster av planter muggen

"Hette" eller toppen av "muggen" kan lett bli feilidentifisert som blomst eller reproduktiv del av anlegget. Men pitcher er bare en modifisert blad og er ofte farget slik en blomst å tiltrekke ernæringsmessig verdifulle insekter.

Flere varianter av planter muggen finnes i mange forskjellige økosystemer. Blomstene mellom varianter gjøre varierer mye i farger (selv om mange er lyst og attraktivt), men de fleste arter vokser flere inches høyere enn mugger og resten av anlegget.