Er Miracle-Gro OK for Hibiscus?

July 21

Er Miracle-Gro OK for Hibiscus?

Hibiscus blomster er delikat og fargerike. Disse busker i tropene og trenger spesiell omsorg som vokser i kjøligere klima. Hvis hibiscus planter plasseres i potter, kan du vokse dem innendørs og plassere dem utenfor når været er varmt. Hibiscus busker må periodiske befruktning å være sunn. Miracle-Gro gjødsel er en slags gjødsel kan du gi næringsstoffer kravene til en hibiscus plante.

Miracle-Gro

Gjødsel for innendørs planter gir de essensielle plantenæringsstoffer nitrogen, kalium og fosfor. Disse næringsstoffene må finnes i tilstrekkelige mengder til noen plante å vokse godt. Miracle-Gro er en velkjent gjødsel hjem gartnere for både innendørs og utendørs planter. Miracle-Gro har mange typer gjødsel avhengig av hvilken type anlegg du vokser.

Hibiscus planter

Det finnes mange varianter av hibiskus busker. Avhengig av variasjon, kan det vokse er 6 til 10 fot høye hvis plantet utenfor. Med riktig beskjæring, kan du holde en hibiscus plante som en middels stor houseplant. Disse blomstrende busker krever delvis skygge til vokser best. De har en mørk-grønne blad og kan blomstre fra midspring før sankthans, avhengig av variasjon. En standard potting jord brukes for houseplants bør være tilstrekkelig for voksende din hibiskus. Sikre jord avløp godt, kan du legge litt sand. Hvis satt utenfor, hibiscus blomster vil sannsynlig tiltrekke fugler.

Gjødsling Hibiscus

Lett gjødsel din hibiscus tidlig på våren. Miracle-Gro merke gjødsel selger en type som inneholder anlegget mikronæringsstoffer som magnesium, kobber og boron. Disse mikronæringsstoffer er viktig for å opprettholde flerårig potteplanter. Bruk denne typen gjødsel for hibiscus anlegget. Noen gjødsel er laget for å gi ekstra næringsstoffet for blomstrende planter. Disse gjødsel har vanligvis en høyere prosentandel av fosfor. Unngå disse gjødsel for hibiscus fordi fosfor kan bygge opp i jord og skade anlegget.

Overfertilization

Fordi hibiscus planter dyrkes i potter, er de mer sannsynlig å bli overfertilized enn hvis de vokste i bakken. Dette er fordi overflødig næring kan være lettere leached fra bakken enn de kan i en pott. Hvis du mistenker at din hibiscus kan lide av overfertilization på dårlig vekst og manglende blomstrer eller farget blader, tømme jord grundig med vann. For å gjøre det når jord i hibiscus fabrikkens potten er tørr, plasserer den under dusjen og la den kjøre flere minutter. Dette løses og lekke ut overflødig salter som har akkumulert fra befruktning.