Er Miracle-Gro lett Potting jord?

December 16

Er Miracle-Gro lett Potting jord?

En pott, i et hus, er ikke det naturlige habitatet for planter. I naturen, er plantene vannet av regn og vann i jord og matet av næringsstoffer fra jorda og råtnende organisk materialer. Houseplants er avhengige av menneskelig vaktmester vann og mat. Lys potting jord er utformet som et redskap for konsekvent levering av vann og næringsstoffer til innendørs anlegget. Scotts Miracle-Gro co produserer og selger flere jord preparater, inkludert lys jord for innendørs planting.

Lys vs tunge jord mikser

Jord preparater, vanligvis brukt for dyrking av innendørs anlegg er lette og inneholder ingen smuss, sand eller leire komponenter. De er laget av makulert og inndelte organisk materiale som motstå komprimering, slik at røttene av potteplanter vokse og spre lett. Med unntak av jord forberedelser for Kaktus-dyrking brukes tunge jord mikser vanligvis for i bakken hagearbeid. Foruten makulert og inndelte organisk materiale inneholde tunge jord blander ofte smuss som gir anlegget essensielle mineraler.

Funksjoner og begrensninger av lys Potting jord

Gi fysiske støtte røttene, potting jord blandet absorbere og beholde vann. Jord evne til å holde vann er balansert med evnen til å renne overdreven vann. Mange lette jord preparater inneholder perlitt eller vermikulitt som øke porøsitet uten å øke visningsandelen mix. Siden lys jord preparater inneholder skitt, plante mat brukes vanligvis til å gi viktige næringsstoffer og mineraler.

Miracle-Gro Potting jord: Primære komponenter

Den primære komponenten i Miracle-Gro potting jord er makulert grønne avfall, inkludert sphagnum mosen og avfatte bark.

Miracle-Gro Potting jord tilsetningsstoffer

Miracle-Gro Potting blanding w/MG kontinuerlig utgivelsen plante mat inneholder også perlite å lette jord og gjødsel.