Er Magnolia blomster giftig å hundene?

May 12

Er Magnolia blomster giftig å hundene?

Hundene er ofte nysgjerrige om planter og kan smake et blad eller to, som kan være et problem for de som har giftige planter i sine verft. Magnolia bush produserer duftende blomster og er giftfri til innenlandske dyr.

Identifikasjon

Magnolia bush er en populær plante som leveres i over 70 forskjellige varianter. Lily magnolia når høyder på 12 fot og kan være så stort som 15 fot. Dette anlegget produserer duftende blomster i nyanser av lilla. M. Elizabeth er en annen magnolia bush som produserer en nydelig gul blomst.

Potensielle

Hunder som ingest blomster av en magnolia bush kan lide av noen gastrointestinale symptomer, men vanligvis blir ikke veldig syk. Ifølge ASPCA regnes magnolia blomsten ikke-giftig for hunder og katter, hester.

Effekter

Mens magnolia blomster er giftig å hundene, plantemateriale ingested av hundene kan forårsake uønskede helseeffekter. Symptomer som oppkast, depresjon og diaré er vanlige effekter i hundene. Milde symptomer krever vanligvis ingen veterinær behandling, men hunder som har pågående symptomer bør vurderes av deres veterinær.