Er Løvetann katten-Safe?

November 9

Selv om katter er kjøttetende, det er ikke uvanlig å finne dem gumlet på noe friskt og grønt. Om de trekkes til duften, forblir smaken eller tekstur av planter et mysterium. Kattene mangler instinkt som holder mange planteetere fra inntak av giftstoffer. Som et resultat, kan katter bli funnet spiser noe som fanger deres fancy, om det er bra for dem eller ikke. Heldigvis langvarige katten favoritter, for eksempel Løvetann, bregner, begonier og spider planter, er nontoxic og føre dem noen skade.

Løvetann

Løvetann er en av verdens mest gjenkjennelige ugress. Mens mange huseiere anser dem et stygt, trekkes katter, hunder og barn til de lyse blomstene og crunchy, grønne bladene. Men blomstrer kan være en uvelkommen syn, gjør de ingen reell skade omgivelsene. Spiselige stilkene er en kilde til vitaminer A, C og D. Om inntatt ved et uhell eller med vilje, lider pets og barn uten syk effekter. Plantevernmidler brukes til å fjerne Løvetann utgjør en større trussel.

Giftige planter

Unngå å dyrke planter som er potensielt skadelig å deres pets. Mange felles houseplants, som ivies og philodendrons, hage favoritter, slik påskeliljer, caladiums, liljer, honeysuckles og marigolds, er giftige for katter. Mens det ikke kan være mulig å fjerne alle potensielt giftige plant fra miljøet, kan cat's eksponering for mulig giftstoffer reduseres ved å bare sjekke toksisitet nivåene av ukjente planter før de kjøper dem..

Nonpoisonous planter

Bruke spp. bregner, fly planter, fioler, duftende geranier, orkideer og begonier, legger innendørs en frisk, tiltalende luft til innredningen, mens utgjør ingen trussel mot familien feline. I hagen, kan miniatyr roser, tulipaner og impatiens fylle gården med farge og duft uten forårsaker skade å blad-gumlet kattunger. I tillegg kan driver av catmint plasseres strategisk hele gården å lokke kattene fra skadelige områder.

Deterrents

Selv når bladverket er noen reell trussel katten, kan det være frustrerende å finne en strimlet, kjøttfull ruin der en favoritt plante en gang sto. Sett skiver limes eller sitroner nær planter som en naturlig deterrent. Ikke bare vil dette fylle rommet med en skarp, ren duft, holder det katten som kattedyr er repelled av duft av sitrus. Planter kan sprayes med en løsning fra like målinger av destillert hvit eddik og vann. Sure eddik smaken er bladene usmakelig for katten, men utgjør ingen skade anlegget.