Er kokende vann bra for en tett kjøkken Pipe?

April 13

På grunn av den daglige bruken de mottar, er rørene under et kjøkkenvasken utsatt for tresko. Det finnes ulike metoder for å fjerne tresko, inkludert helle kokende vann i vasken avløp. Vannet kan brukes effektivt rydde tette rør eller hindre tresko blokkerer røret før de slår.

Fjerne tresko

Når du først finner at en kjøkkenvask avløp er tett, er helle kokende vann i avløpet en av de første skrittene for å følge for å kvitte seg med tresko. Sett vann i en kjele eller potten, og varme vannet på kjøkkenet komfyr, før det er kokende. Sakte hell kjele eller potten vannet i vasken avløp og fortsette å helle kokende vann oppløser hva materiale er clogging røret, til vannet renner friere og naturlig i avløpet.

Hindre tresko

Kjøkkenvasker motta og transport mer enn vann. Mat igjen på plater eller sølvtøy, fett, såpe avskum og andre materialer finner veien ned i avløpet. En gang inne i rørene, disse materialene klamre seg til rør veggene og til slutt blokkere røret, forårsaker vannet å sikkerhetskopiere til vasken. For å oppløse disse partiklene før de forårsaker tette, regelmessig koke vann og helle den ned i avløpet. Gjør dette når en måned bør være tilstrekkelig til å holde rørene åpen.

Legge natron og eddik

Fjerne tette rør, kan du også bruke et hjem middel av natron og eddik, i tillegg til en kjele med kokende vann. Fjern alt vannet sikkerhetskopiert i vasken og hell 1/2 til 1 kopp natron i vasken avløp. Følg natron med 1/2 til 1 kopp hvit eddik. Vente alt fra noen minutter for enkel tresko, til et par timer for mer sta tresko. Under denne tiden, natron og eddik er blanding oppløsende tresko. Hell en kjele eller gryte med kokende vann inn i avløpet å spyle tresko ut av røret, eller bare kjøre varme vasken kranen vann.

Andre alternativer

Kokende vann er ofte den første bølgen av angrep mot kjøkken rør tette, men ikke alltid sist. Hvis vannet er ineffektive mot tresko, finnes det andre effektive alternativer. Det neste trinnet bruker vanligvis en plunger på vasken. For to Kummer vask, ting en fille i renne av bollen som ikke er tette, mens du kast andre avløpet. Hvis du har en søppeltømming på to Kummer vask, stupe bolle siden salg. Fjerne buet fellen under vasken og bruke en auger eller Rørlegger 's slange, er også effektive metoder for tette-kampene.