Er klor tabletter trygt for et toalett?

March 28

Kulde gir en måte å vaske et toalett regelmessig hver gang du flush, som bleach-baserte tabletter. Flytende klor og blekemidler har de samme kjemiske egenskapene, ifølge svømmebassenget forsyning nettstedet PoolCenter.com. Drop-in tanken tabletter kan medføre risiko for din helse, gjør bruk av ikke-klor eller blekemiddel rengjøringsmidler som fester på innsiden av den toalettskålen et sikrere valg.

Bassenget tabletter

Klor tabletter som er utformet for bruk i svømmebasseng inneholder mye mer klor enn du trenger for ditt toalett tank og bolle. Bruke klor biljardbord å rense vannet i ditt toalett tank og unngår flekker i bollen kan føre til andre problemer. Med litt vann å oppløse klor, alle som bruker toalettet eller på badet kan oppleve problemer med å puste, siden høye konsentrasjoner av klor i en liten mengde vann kan produsere en skadelige gass fra vannet, ifølge svømmebassenget forsyning nettstedet PoolCenter.com. Bruke tabletter som er utformet for et toalett vil ikke setter din helse i fare bare fra å bruke toalettet.

Effekter av bruk

Rengjøring tabletter som sitter i toaletter som ikke tømmes regelmessig vil skape et problem som renere fortsetter å oppløse i tankens vann. Hvor mye renere i vannet vil samle utover beløpet som forventes i et toalett som tømmes regelmessig, potensielt setter av røyk fra tanken eller skål når du spyler toalettet.

Ekstra rengjøringsmidler

Når du bruker drop-in tabletter i ditt toalett tank, må du være forsiktig med andre rengjøringsmidler du bruker i den toalettskålen. Tavle rengjøringsmidler ville hjelpe oppbevare bollen renere enn vanlig, men fortsatt må du bruke en vanlig bolle renere. Hvis du bruker en tablett som inneholder klor, bruke du absolutt ikke andre kjemikalier i toalettet siden en eksplosiv reaksjon kan oppstå. Tabletter som har blekemiddel i dem, kan du bruke ikke rengjøringsmidler med syre eller ammoniakk i dem eller blandingen vil produsere en dødelig gass.

Slitte deler

Klor og blekemidler er sterke rengjøringsmidler, som vil føre til andre problemer med toalettet. Harshness av drop-in tabletten vil ha deler i ditt toalett tank for tidlig, for eksempel flapper ventilen som dekker tankens avløp hull eller skivene som sitter under ut boltene som fester tanken til bollen. Slitte deler vil føre til en lekker tanken, som resulterer i en økt vann regning, eller problemer med tanken fylle med vann. Erstatte deler i toalettet mer regelmessig øker kostnadene ved drift toalettet.