Er keramisk varmeapparater bedre?

August 27

Romoppvarmere er små, bærbare oppvarming enheter som lar deg varm ett rom eller området av ditt hjem uten å slå på en sentral system. Hjem uten sentralvarme er ofte avhengige av plass varmeovner alene om vinteren. Plass varmer kommer i en rekke stiler, alle med sine egne fordeler og problemer. Keramiske varmeelementer tilbyr en rekke fordeler som gjør dem bedre enn andre varmere, avhengig av dine behov.

Lave kostnader

Keramiske varmeelementer har vært på markedet i mange år og har ikke høye kostnader forbundet med ny teknologi. De kan finnes på omtrent samme pris som tilsvarende nonceramic wire varmeovner, sier House Energy, med de mest avanserte modellene koster ca $90 i mars 2011. De fleste konveksjon ovner som varme luften er tilsvarende priset, men keramisk varmeapparater er mye billigere enn de fleste moderne strålende og infrarøde ovner.

Sikrere

Keramiske varmeovner er tryggere og presentere mindre brann risiko enn andre plass varmeovner, sier Pelko motorer, på grunn av en rekke design fordeler. Keramisk materiale rundt hver metall oppvarming coil vil ikke nå høyere enn ca 460 grader Fahrenheit. Papir og stoff er usannsynlig å ta fyr hvis de kommer i kontakt med den varme keramiske, mens utsatt oppvarming spoler nå temperaturer over 1000 grader Fahrenheit. Også, bare en frynsete strømledning føre gnister på en keramikk ovn, mens ovner med avdekkede metallet kan opprette gnister når støv samler.

Effektivitet

Alle elektriske varmeovner operere på 100 prosent effektivitet, å slå alle strømmen som brukes til å drive varmekoilene til varme. Men gjøre noen design en bedre jobb med distribusjon eller slippe denne varmen. Keramisk varmeapparater holde restvarmen i keramisk materiale, sier webområdet luft og vann, og slipp den sakte, selv om varmekoilene av. Utsatte metall varmeelementene kjøle ned svært raskt og slipp lite varme når de ikke er på. Dette gjør at mange keramisk varmeapparater å sykle på og av samtidig som den samme varmen som en annen Varmeovn kjører hele tiden.

Stille

Plass ovner som bruker fans å blåse oppvarmet luft gjennom en rom-varme jevnere, men også opprette støy. Keramiske varmeelementer uten fans er rolig, og mange radiator stil modellene har ikke en fan, ifølge Wired. Mange fan-færre keramisk varmeapparater er fylt med olje å øke varmen sirkulasjon. Hvis en støyende plass varmeren vil holde deg våken om natten, vil velge en keramikk ovn uten vifte gi deg nesten stille rom Oppvarming.