Er kaffegrut bra for Roses?

July 2

Er kaffegrut bra for Roses?

Roser er syre-elskende planter, gjør kaffegrut en tilsynelatende perfekt tillegg til deres jord, men før du forlater den lokale kaffebaren med en pose med grunnlag i tillegg til din favoritt kaffe drikke, utdanne deg selv på riktig bruk.

Betraktninger

Kaffegrut er vanligvis sprinkled rundt roser som en jord endring å senke jord pH og gir næringsstoffer for planter. Washington State University filtypen Master Gardener bemerker at meitemark kan være delvis ansvarlig for jord forbedringene observert, som de leverer kaffe begrunnelse og deres forbindelser dypt ned i jorda.

Misforståelser

Kaffegrut har et rykte for å være Sure, men når blandet med kompost, grunnlag miste mye av deres surhet. Det kan hende at mange kaffe begrunnelse for surt for selv syre-elskende planter. Eiendommen kan også frigi mye nitrogen, forårsaker planter å utvikle færre blomster for løvverk.

Advarsler

Bruker for mange grunner spre for tett kan begrense fuktighet og luft bevegelse, advarer Washington State University filtypen Master gartner. Utvidelse representant antyder begrense kaffegrut til et 1/2-inch lag.