Er japansk biller skadelig i en grønnsakshage?

September 19

Er japansk biller skadelig i en grønnsakshage?

Japansk biller er utrolig små, og kan også anses ganske, men de er en stor landbruket plage det, når du arbeider i team, kan raskt ødelegge en grønnsakshage.

Identifikasjon

Det typiske japanske billen handler om en-half-tommers lang og grønn kobber-farget vinger. De begynner klekking av bakken og fôring på løvverk i juni og fortsette å være en landbruks pest langt ut på sommeren.

Effekter

Japansk biller kan skade vegetabilske hager av fôring på blader, frukt og blomster av planter. De jobber i grupper, ødelegge planter fra topp til bunn. Tygget bladverket er et tegn på deres tilstedeværelse, men du bør også kunne se biller seg av vegetabilsk planter i varme sommersolen. Planter som krever skyggen er ikke sannsynlig å bli offer for sulten biller.

Forebygging/løsning

Kjemisk insektmidler inneholder pyrethroid finnes for japanske bille bestråling. Noen planter er en ikke-kjemiske alternativ for warding av noen hage skadedyr. Anlegget sweet alyssum eller peppermynte å tiltrekke tachid flyr til din grønnsakshage. Tachid drepe og spise japansk biller. Du kan også plante hvitløk blant grønnsaker å avskrekke japansk biller inn hagen.