Er høner og kyllinger planter giftige for katter?

September 18

Er høner og kyllinger planter giftige for katter?

La oss være ærlige, dersom en katt finner kjøttfulle, grå-grønne bladene av en kyllinger og høner anlegget velsmakende, disse bladene er å bli spist. Kjennskap til giftige planter vil bidra til å unngå noen utilsiktet forgiftning. Gjenkjennelig av løvverk blek, plumpe i tett hauger av strukturelle rosetter og lys rosa blomster som dukker i våren og sommeren, høner og kyllinger (Echeveria elegante) bør ikke utgjøre en trussel for katten din helse.

Hello Kitty

Fordi høner og kyllinger, også kalt også kalt kyllinger og høner, mor høner og kyllinger og meksikanske Snowball, er nontoxic for katter, bør gartnere gjerne plante dem rikelig, innendørs eller utendørs. Ingen av anleggets struktur---blader, stengler, røtter eller blomstrer - utgjør en trussel mot kjæledyr.

Hjalp en saftig

En saftig plante som krever lite vann, høner og kyllinger vokser samt en hage plante eller bunndekkende, spesielt i xeriscaping. Mangelen på etterspørselen etter vann eller ekstra forsiktighet gjør høner og kyllinger en vellykket potteplante for selv nybegynnere gartnere. Høner og kyllinger skal plantes i delvis til full sol og kan vokse utenfor året rundt i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9-11. I kjøligere klima, bringe anlegget inne i vinter til et sted med lyse, indirekte lys.

Elskverdig dyr

Høner og kyllinger legge interesse i et landskap under fjerning bekymre toksisitet. Anlegget også er nontoxic til hunder og hester og hjort-resistente. På gunstig siden tiltrekker høner og kyllinger kolibrier.

Pet forholdsregel

Med planter som er oppført som talt ikke toksisk kan påvirke enkelte katter annerledes. Hvis din katten har virkemåte som gjør at du tror det har inntatt noe er giftig, eller hvis du har sett det tygge på noe ikke du er sikker, ikke nøl med å ringe veterinær eller animal giften kontrollsenter. Skiltene at din katten nødvendig legevakt inkluderer rask pust, endring i kroppstemperatur, rask eller svak puls, tilsynelatende lammelse, tap av bevissthet, rask pust, beslag og blek gums.