Er Hibiscus planter giftige for katter?

May 28

Med sine vakre blomster, kan hibiscus planter legge en eksplosjon av farger til ditt hjem. De er ikke farlig for mennesker, er hibiscus planter giftig å kattene.

Symptomer

Hvis din katten ingests deler av en hibiscus plante, kunne det symptomer av mage opprørt som kvalme, oppkast og diaré. Din katten kunne stoppe spise på grunn av disse symptomene, noe som resulterer i helseproblemer forårsaket av anoreksi, ifølge ASPCA.

Forebygging

Du kan hindre at din katten blir forgiftet av en hibiscus anlegg av holder din katten fra det. Hvis du har en innendørs, dekk til jord med aluminiumsfolie. Dette vil holde din katten fra spiller i skitt og deretter tygger på bladene, ifølge Cornell University.

Betraktninger

Den beste måten å beskytte din katten fra hibiskus anlegget er å fjerne det fra hjemme. Hvis din katten spiser del av anlegget, kontakt din veterinarian rett fjerne for retningslinjer for behandling. Å bringe en del av anlegget i office kan hjelpe din veterinarian finne det beste løpet av behandlingen, ifølge det amerikanske human samfunnet.