Er grønne roser Real?

November 27

Et symbol på fruktbarhet og lykke, grønne roser er merkelig, men virkelige blomster som vokser naturlig i flere land, inkludert Storbritannia og Amerika. De er funnet rundt helligdager som St. Patrick's Day og jul.

Anatomi

Grønne roser har en svært uvanlig anatomi i forhold til andre roser, fordi grønn rose blomstrer består utelukkende av kronblader. Kronblader er bladene som omkranser blomstrer på vanlig steg planter. I stedet for å produsere normal kronblad, grønne rosenbusker kontinuerlig vokse kronblader til overfylte bladverket ligner en blomst.

Opprinnelse

Grønne steg dyrking er ryktet å ha begynt i 1743, steg ekspert og forfatter, Lance Walheim. En vanlig teori er at dette særegne anlegget utviklet som et avkom 'Slater's Crimson Kina' steg. Grønne roser ble introdusert til Storbritannia i 1856.

Alternativer

Naturlig grønn roser har en distinkt utseende og ikke alle grønne rose du finner i butikkene er tingen. Mange blomsterbutikker selger hvite roser som har blitt farget grønn med fargestoff. Syntetiske materialer som polyester gå inn lage falske grønn roser, som produserer en mindre attraktivt, men mer kostnadseffektivt alternativ. Noen varianter av miniatyr hvite roser produserer grønn-farget blomstrer når de vokser i skyggefulle miljøer.