Er gjennomsnittlig levetid for en asfalt Shingle taket

May 4

Er gjennomsnittlig levetid for en asfalt Shingle taket

Reise ned nesten alle gate og du vil se flere hjem med asfalt shingle tak. Asfalt Helvetesild er det vanligste materialet for bolig takene i USA, ifølge Cornell Universitys Institutt for Human økologi. De er varige, enkel å installere og relativt billig. Helvetesild består av en matte kjerne belagt med flere lag med asfalt. Granulert mineraler i det siste laget dekket beskytte Helvetesild mot ultrafiolette stråler.

Levetid

Asfalt Helvetesild vanligvis siste 15 til 30 år, ifølge amerikanske inspisere. Deres levetid avhenger av flere faktorer, inkludert grus vekt, taket skråningen (å kaste vann), soling, grus farge (lys farger absorbere mindre varme og vare lenger) og klima. Hvordan Helvetesild er stablet i lagring saker også. De bør være beskyttet mot været, lagret flat og være ikke stablet høyere enn to paller hindre at bunnen paller blir ødelagt av vekten av topp pallene.

Vær

Været er en viktig faktor i grus levetid. US undersøke bemerker at i varmt klima, som i Florida, asfalt Helvetesild ofte svekkes i 12 til 14 år. Og i nordstatene, som Massachusetts, asfalt Helvetesild på hus med høy, skrånet tak og en østlige og nordlige eksponering kan siste 25 årene. I lys av regionale klima rapporterer Roofhelp.com at gjennomsnittlig levetid for grus tak med en 20-års garanti i Phoenix, Arizona, er ca 14 år, i Minneapolis, Minnesota, ca 19,5 år og i Reading, Pennsylvania, ca 20,8 år.

Garantier

På grunn av de mange variablene påvirker helvetesild, garantier er ikke alltid en god indikasjon på hvor lenge Helvetesild faktisk siste. Imidlertid er helvetesild, som er tilgjengelige i ulike tykkelser, farger og design, priset i henhold til deres garanti lengde, som er vanligvis 20, 25 og 30 år. De fleste asfalt Helvetesild brukes på boliger er tre-kategorien helvetesild, som veier ca 240 pounds per 100 kvadrat fot av området og vanligvis har garantier for 15 eller 20 år. Helvetesild 30 eller 40 år garantier er laminert helvetesild, også kalt arkitektoniske helvetesild, og er mye dyrere enn tre-kategorien helvetesild, ifølge Cornell.

Den beste Helvetesild

Grus kvalitet og holdbarhet avhenger av kvaliteten på materialer i sin produksjon, som asfalt og mat kjernen og produsentens omsorg å gjøre helvetesild. For å finne den beste Helvetesild i ditt område, Cornell anbefaler spør bygningen leverandører og elektrikere produsenter rutinemessig produsere høykvalitets helvetesild.

Forverring

Singel curling, Kopping, deling og tap av granulater er tegn på at det er tid for erstatning. Tap av granulater grus kategori er de sterkeste bevis Helvetesild er slitt ut, ifølge amerikanske inspisere. Alternativene er å bruke nye Helvetesild over eksisterende taket, hvis eksisterende Helvetesild legger rimelig flat, hvis det er ett lag og taket kan holde ekstra vekten, eller å fjerne eksisterende Helvetesild og deretter bruke nye.