Er Gatorade bra for planter?

June 11

Er Gatorade bra for planter?

Slagordet Gatorade selskapet bruker til å annonsere produktet - "er det du?" - gjelder produktets evne til å fylle opp væske i aktiv og øke ytelsen på spillefeltet. Gatorade har en dokumentert oversikt over hjelpe folk hydrat, men drikke er ikke så bra for planter.

Ingrediensene i Gatorade

Den grunnleggende ingredienser i Gatorade er vann, sukker, karbohydrater og elektrolytter, kalium og natrium. Disse ingrediensene arbeide sammen for å vanne en person etter at han har brukt mye energi, vanligvis etter utføre noen form for atletisk aktivitet.

Laboratoriet analyse

I en lab test utført av Western programmet ved Miami University på effekten av fuktighet på plantevekst med vann fra springen, filtrert vann og Gatorade, viste resultatene at Gatorade ikke er bra for planter. Elektrolytter og sukkerinnhold i Gatorade som er essensielle for menneskelig hydrering er ikke effektive i fuktighetsgivende planter. Videre forårsaket kombinasjonen en moldy stoff til coat anlegget jord, hindrer opptaket av alle næringsstoffer fra jorda.

Hva trenger planter?

Planter trenger en kombinasjon av lys, vann og jord som inneholder mineraler som nitrogen, fosfor, kalium, magnesium, kalsium og svovel å vokse riktig.