Er fryseboks brenne farlig?

July 22

Er fryseboks brenne farlig?

Fryser brenne er ikke farlig, men det kan endre måten maten smaker. Fryser brenne oppstår når frosne matvarer er eksponert for luft eller forblir frosset for lenge. Matvarer med fryseboks brenne må iskrystaller på overflaten av maten. I tillegg kan fryser-brent mat vises kjedelig i farge eller ha en tørr tekstur. Forhindre fryseboks brenne ved frysing mat riktig og holde fryseren organisert.

Tid

Frysing holder mat gratis bakterier og forlenger holdbarheten. Imidlertid kan holde mat i fryseren for lenge resultere i fryser brenne. De fleste matvarer bør ikke være frosset mer enn seks til ni måneder, ifølge Good Housekeeping. For å sikre at du bruker mat før de blir fryser-brent, merke datoer på mat før du plasserer dem i fryseren. Holde en kalender på kjøkkenet å holde rede på hva du har i fryseren og når du skal bruke den. Organisere fryseren slik at du vet hvilke matvarer er den eldste og derfor skal brukes først.

Temperatur

For å holde mat frosset, bør fryser holde en temperatur ikke høyere enn 0 grader Fahrenheit. Høyere temperaturer eller temperatur svingninger kan forårsake fryseboks brenne. Holde en fryser termometer i fryseren og Sjekk temperaturen regelmessig. Unngå holder fryser døren åpen over lengre tid. Sikre at matvarer opphold kald ved å holde fryseren full, men ikke overfylte, anbefaler Good Housekeeping.

Innpakning

Fryser brenne er oftest et resultat av dårlig pakket mat, ifølge nettstedet hverdags mysterier. Mat som vil bli låst i et kort tidsrom kan pakkes i plasten innpakning, ifølge nettstedet Good Housekeeping. Mat som vil være i fryseren for en uke eller mer krever imidlertid tykkere innpakning å hindre fryseboks brenne. Kjøpe plastposer, fryser beholdere eller aluminiumsfolie designet for lagring av mat i fryseren. Pakk maten så tett som mulig for å unngå kontakt med luft.

Matlaging mat med fryseboks brenne

Mat som er misfarget, vises tørr eller har frost på dem er trolig fryser-brent. Hvis fryser brenne oppstår bare på en del av maten, kutt den av og stek den gjenværende delen, US Department of Agriculture anbefaler. Hvis maten er vesentlig fryser-brente det kan fortsatt spises, men smaker trolig tørt og unappealing.