Er Epsom Salt skadelig for en badestamp?

May 29

Er Epsom Salt skadelig for en badestamp?

Badestamper er også kjent som jets kar og jacuzzi boblebad kar. Epsom salt eller magnesium sulfat er trygge å bruke i konvensjonelle badekar som er ofte drenert, men ikke nødvendigvis i badestamper. Epsom Salt rådet råder badestamp eiere å kontakte produsenten eller forhandleren av badestamp å spørre om Epsom salt ville være trygt å bruke i en bestemt badekar.

Problemer

Saltvann kan korrodere metall raskere enn vanlig vann, uansett hva slags salt brukes. Hvis en badestamp shell, rør eller noen deler er laget av metall, bør deretter Epsom salter ikke brukes. Badestamper er tappet hver 1 til 4 måneder, i motsetning til konvensjonelle badekar som er tappet umiddelbart etter at en person fullført et bad. Lengre Epsom salter og vann holde kontakt med metall, jo raskere det metallet korroderer. Men hvis badestamp og rør er laget av PVC-rør, Epsom salter og andre mineralske salter kan brukes.

Ekspertråd

Noen merker av badestamper som boblebad at anbefaler kundene avløp og rengjør badestampen etter hver 10 bad med Epsom salter, havsalt eller noen andre mineralske salter. Kjør varmt vann i ti minutter å grundig skylle ut rørene. Epsom salter i en finkornet eller pulver løses helt i vann og fungerer bedre i badestamper i motsetning til grovt korn.

Advarsler

Bruke Epsom salter eller andre typer salt i en badestamp kan ugyldiggjøre noen garanti. Noen linjer av kar kan godkjenne noen merker av salter spesielt laget for at karet. Aldri anta at Epsom salter er en akseptabel alternativ for mineral salt merket som produsenten angir i sin garanti. Hva merke av Epsom salter bruke spiller ingen rolle. Alle merker av Epsom salter inneholder identiske, bemerker Epsom Salt rådet.

Alternativ

Epsom salter gir magnesium og sulfate som kan trygt absorberes gjennom huden. Epsom salter kan trygt brukes i konvensjonelle badekar. Selv om vannet ikke vil swirl som i en badestamp, kan man fortsatt suge i fortsatt varmt vann og Epsom salter uten skade på konvensjonelle badekaret. Avløp og skyll badekaret umiddelbart etter badet. Aldri bruk en badestamp hvis gravid.