Er enkel grønn OK å Rengjør brann utstyr?

March 26

Er enkel grønn OK å Rengjør brann utstyr?

Enkel Green gir naturlig og sikker rengjøringsmidler for alle typer materialer og overflater. Brann utstyr utgjør en unik utfordring i behøver du å oppløse jord, fett og smuss uten skadelige beskyttende belegg. En miljøvennlig løsning, kan du bruke enkle grønne blandet med varmt vann.

Betydning

Enkel grønne rengjøringsmidler består av naturlige ingredienser som oppløse og fjerne organisk jord og fett. Enkel Green er en ikke-giftig, biologisk nedbrytbart, ikke farlig, ikke-brennbart og ikke-korroderende rensemiddel.

Typer

Av enkel grønn familien inkluderer spesialisert formuleringer og konsentrasjoner for en rekke formål som Klesvask, metall, glass og stein rengjøring, sammen med en kraftig avfettingsmiddel. Du kan fortynne enkel grønn konsentrat til en ønsket styrke basert på intensiteten av jord og fett, deretter bruke den ved sprøyting eller soaking.

Betraktninger

Basert på typen utstyr, forberede en enkel grønn og varm eller varmt vann; Du kan bruke enkel grønn til maskiner som brannbiler ved press vask eller legge den i en bøtte suge masker, hjelmer, klær og annet utstyr som er dekket av sot og smuss. Enkel grønn løses ikke beskyttende film som antifog belegg på ansiktet stykker. Skyll utstyret grundig, og tørk den tørr.