Er en vinduet renere OK å bruke på en granitt teller?

April 17

Er en vinduet renere OK å bruke på en granitt teller?

Granitt er en naturlig stein som er slitesterk og sterk. Granitt, er imidlertid følsomme for enkelte typer rensemidler, som syreholdig eller eddik-baserte løsninger. Du kan bruke vinduet renere for å rydde din granitt, men du bør ikke bruke den hver dag og du bruker ikke rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk eller de som er sure. I stedet velge vindu rengjøringsmidler som er vannbasert med en nøytral pH.

Daglig rengjøring

Granitt er en relativt nonporous overflate som absorberer ikke bakterier eller flekker lett. Dermed trenger du ikke sterk rensning løsninger Rengjør granitt. Unngå å bruke vinduet renere ved først bruke varmt vann til å rense granitt. Bare bruke vinduet renere hvis varmt vann og skrubbing ikke fungerer for å fjerne flekken.

Vinduet Cleaner effekter

Hvis du bruker feil vinduet renere å rydde din granitt tellere, kan det forårsake granitt kjedelig eller gropen. Pitting skjer når rengjøringsmiddel forårsaker liten sprekker eller svært små hulrom i granitt. Dette kan ikke være merkbar på første, men de kan eventuelt utvide og gjøre granitt føler humpete. Dette vil ødelegge lyse glans som kommer fra en glatt og polert overflate. Unngå dette ved hjelp av høyre vinduet renere og bruker den bare når produsenten anbefaler det for din spesifikke granitt.

Bruk vinduet renere

Vindu rengjøringsmidler inneholder flere forskjellige formler av ingredienser på ulike nivåer av konsentrasjon. Ikke alle typer vindu rengjøringsmidler kan rengjøre alle typer granitt. Ikke noen gang bruk vindu rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk som kan skade granitt. Dessuten bruk ikke noen rengjøringsmiddel som er syreholdig, som det vil etse granitt over tid. For å finne vinduet renere merker som ikke inneholder ammoniakk og har en nøytral pH, se for jord-vennlig eller grønn merker og sjekk den produktmerking. Ikke bruk vinduet renere hele Hvis produsenten ikke anbefaler det. Noen typer granitt vil reagere dårlig på alle typer vinduet renere.

Unngå Dish såpe

Noen mennesker bruker en løsning i parabolen såpe og vann for å feilfri deres granitt, men dette er ikke en god idé. Unngå oppvaskmiddel helt, som etterlater et veldig tykt lag med såpe avskum på granitt. Dette laget, selv om ikke først merkbart, kan gjøre telleren vises kjedelig og vil ødelegge sin patina over tid.