Er en Cornus bartre eller løvtre?

March 17

Løvtrær noteres for brede blader som gir en stor overflate for å drive fotosyntese. Oaks, bjørk, maples og blomstrende dogwoods er eksempler på løvtrær. I motsetning til løvtrær som miste sine blader om høsten, holde bartrær på mindre, tynnere bladene hele året. Gran, graner og vanligvis er eksempler på bartrær. På bartrær Konglene faktisk sine blomster.

Våren

Dogwoods blomster tidlig på våren, før bladene dukke opp på andre trær, gjør en dogwood blomster står ut i verft og i skogen. Blomstene er faktisk gulaktig grønn og form i midten av fire prangende støttebladene, som endres forlater at folk ofte identifisere som blomster. Hver Cone har et særpreget hakk på spissen sin. I naturen, støttebladene er alltid hvit, men kultivarer vokst for salg på barnehager og hagesenter kan ha hvite, rosa eller rød støttebladene. Dype grønne ovale til elliptiske blader dukke opp etter treet blomstrer.

Sommer

Tidlig på sommeren grønne frukter dukke opp fra brukt blomster. Av sensommeren røde disse fruktene, i klynger av 2 til 16 bær. Dogwoods er blant de første trærne å rakne i sømmene brakt videre av tørke forhold fordi deres grunt rotsystem ikke kan trenge dypt nok til å søke vann. Blad marger - kanter - krøllen, forårsaker de sølvfargede-hvite blad undersides vise. I juli begynner nye knoppene å dukke opp for neste års våren visning.

Høst

September er nye knopper tydelig på kvister. Hver bær i klyngen inneholder et stort frø som kan samles i slutten av oktober. Fugler og ekorn sluker bær som modnes. Blader begynner å slå farge, vanligvis en strålende crimson, men kan variere fra rød-gul eller rød-lilla til murstein rød.

Vinter

Om vinteren, har bladene falt fra blomstrende dogwoods som de har fra de fleste løvtrær. Derimot forkastes bare gamle bladene på bartre. Dette er vanligvis henger lavt på treet der sollys ikke trenge. Med bladene borte, stor, er flat-topped knopper tydelig på tuppen av kvister. Blomstrende dogwoods faller inn en sovende scenen og forbli der fra November til mars.