Er en avløp Pan kreves for utskifting av eksisterende varmtvannsberedere i Texas?

May 28

Er en avløp Pan kreves for utskifting av eksisterende varmtvannsberedere i Texas?

En av de beste måtene å forhindre skade å din hjem en ødelagte varmtvannsberederen er å installere en avløp panne under varmeapparatet. En avløp panne, riktig installert, kan du spare hjem fra potensielle vannskader og tilhørende bivirkninger, som mold infestation, som kommer med en lekkasje. Regler for installere avløp panner med erstatning vann varmeovner er forskjellige fra stat til stat, og Texas er ikke annerledes.

Vann varmeapparatet operasjon

Beredere i Texas er oftest drevet av elektrisitet eller gass. Typiske er varmeapparatet tank 40 gallon. Vannet renner i varmeapparatet vannbeholderen fra vannforsyning tilkoblingen. En gang inne akvariet, vannet er varmet opp av sin energikilde. Etter oppvarmet til riktig temperatur, vannet innsiden deretter strømmer til resten av huset på forespørsel.

Vann varmeapparatet avløp panner

En vann varmeapparatet avløp panne er plassert rett under varmtvannsberederen. Et uttak på vann varmeapparatet pan kobler pannen til kloakk avløp oppkobling for installasjonsplasseringen. Hvis en lekkasje vises i varmtvannsberederen, vannet drypper ned i pannen og er deretter båret bort til kloakksystemet. En vann varmeapparatet avløp panne kan forhindre skade til plasseringen av huset der det er installert som en kjeller eller gjennomgangen plass.

Vann varmeapparatet plassering

En av viktigste faktorene for å bestemme om en avløp panne er nødvendig når erstatter en vannvarmer i Texas er varmtvannsberederen. Noen Texas by eller kommunale koder, for eksempel Dallas, kreve en avløp panne under en erstatning hvis varmtvannsberederen er et sted hvor det kan forårsake strukturell skade hvis en lekkasje skjer. I de fleste tilfeller vil dette gjelde for vann varmeovner oppsett på steder som i andre etasje eller i boligen. Mange steder i Texas har vann varmeovner installert i garasjen. I slike tilfeller kreves ikke installasjon av en avløp panne.

Kommunale koder

254 fylker og mange flere kommuner bestemmer lokale byggforskrifter regler av hvilke Texas huseiere må følge når du installerer en ny eller erstatning varmtvannsberederen. Ta kontakt med de lokale myndighetene, enten ved å nettstedet syne bygningen avdeling kontor, å finne koder og tillatelser for ditt område.