Er dverg Bing Cherry Tree Self-Pollinating?

February 18

Er dverg Bing Cherry Tree Self-Pollinating?

Bing cherry trær vurderes som dekorative og fruktbærende trær i hjem landskapet. De produserer vakre våren blomstrer og mørk rød, søt frukt i sommer. Ofte er en dverg treet mer egnet til et bestemt landskap enn en semi dverg eller standard størrelse treet. Høsting en vellykket avling fra dverg treet er betinget av vellykket pollinering og god omsorg.

Dverg trær

Hva gjør en frukt treet en dverg er rootstock. Det styrer ting som størrelse, sykdomsresistens, insekt motstand og kalde hardførhet. Størrelsen på treet har ingenting å gjøre med sin evne til å self-pollinate.

Self-Pollinating

Self-pollinating frukttrær kan pollinering egne blomster fra pollen som kommer fra andre blomster på samme treet eller blomster på trærne i den samme utvalget. Søte kirsebær-trær, inkludert dverg Bing cherry trær, er ikke self-pollinating.

Anbefalte Pollinators

Bing cherry trees Produser best avlinger når pollinated av andre kirsebærtrær som blomstrer samtidig. Blant de anbefalte er svart Tartarian, republikanske, Stella, Van og Sam. Sjekk med direktenummeret kontoret for å finne ut hvilke anbefales spesielt i ditt område.