Er det trygt å slå piloten lyset på en ovn?

November 20

Er det trygt å slå piloten lyset på en ovn?

Under visse omstendigheter kan kan slå en pilot lett utgjøre alvorlige risiko. Men hvis et hus følger den rette prosedyren, presenterer deaktiverer en ovn indikatorlys ingen fare. I tillegg finnes det tilfeller der myndigheter egentlig anbefale at huseiere slår av en ovn pilot. Selv om moderne ovner har ikke lenger sparebluss, hvis du fortsatt eier en ovn med pilot lys, bør du forstå hvordan det trygt betjenes.

Følg instruksjonene for utskrift

Risikoen forbundet med å slå av en kontrollampe vanligvis et resultat av en følge ovn produsentens instruksjoner. Hvis du vil slå av ovnen din indikatorlys, følger du instruksjonene på ovnen. Instruksjonene er vanligvis plassert på baksiden av piloten lyset er på plass. De fleste instruksjoner anbefaler at du slår av Ovnens viktigste gassforsyning.

Når du skal unngå piloten lyset

Ikke forsøk å manuelt slå av en pilot lys eller ovn hvis det lukter gass. Energiverk oppfordrer huseiere å umiddelbart forlate en bygning hvis de lukter gass. For å kutte av en ovn gassforsyning i nødstilfeller, bruk strukturen viktigste utkobling ventilen, stedet inspeksjon pilot lys.

Når du skal slå piloten

Ifølge den USA avdeling av Housing and Urban Development, vil slå din indikatorlys om sommeren spare deg penger. I sommermånedene når du ikke trenger kunstig oppvarming fortsetter piloten lyset å konsumere gass. I tillegg skaper selv små flammen i en kontrollampe varme. Hvis du kjører et klimaanlegg om sommeren, i ovnen indikatorlys øker klimaanleggets nedkjølingsaktiviteten og legger til strømregninga. Ifølge Kansas State University Engineering forlengelsen, kan slå piloten lyset sommermånedene resultere i en kombinert gass og elektrisk besparelser på ca $10 per måned.

Grøft piloten

Moderne ovner inkluderer elektronisk tenning enheter og keramiske komponenter i stedet for kostbare og ineffektive sparebluss. Piloten lysene på de fleste gamle ovner er utskiftbare; oppvarming fagfolk kan fjerne en gammel, kontinuerlig indikatorlys og erstatte det med et moderne, elektronisk system. Imidlertid gir installere en helt ny ovn de største besparelsene.