Er det trygt å installere TV over en peis?

July 3

Det kan være trygt å installere TV over peisen, men før du gjør, utfører visse tester på området der TV vil henge. Hvis testene ikke, kan du trygt installere TV over peis. Plasma og LCD-TV har interne kjølesystemer som kule TV mens du er i drift, men høye temperaturer kan overvelde disse systemene.

Test

Legg et termometer på veggen over peisen der TV vil henge. Bygge en brann i peisen eller aktivere gasspeis og la det brenne. Etter brannen brenner for en til to timer for en tre-fire eller 30 minutter for en gasspeis, når termometeret. Hvis temperaturen er over 90 grader Fahrenheit, er det ikke trygt å installere TV over peisen.

Alternativ

Hvis du ikke vil slå på TV når peisen i bruk, kan du sikkert installere det over peisen. Varmen fra peisen vil ikke skade TV hvis kjølesystemet ikke er i bruk. Men hvis strålende varmen klatrer over 115 grader Fahrenheit under temperatur test, ikke installere TV over peisen på alle. Overflødig varme kan skade TV om på eller ikke.

Kabler, snorer og enheter

Selv om det kan være trygt å installere TV over peisen fordi området går temperatur test, må du vurdere strømledningen, kabel og kabler for eksterne devises som DVRs, videospillere og surround-lydanlegg. Hvis du kan trygt oppbevare kabler og ledninger fra varmen, kan du installere en TV over peisen. Hvis du ikke kan beskytte kabler eller ledninger og de nærliggende enhetene fra varmen, ikke Installer TVEN på denne plasseringen.

TV høyde

Hvis du har utført testen temperatur og peisen gikk, vurdere mer en faktor før du installerer en TV over peisen. Høyden på TV blir høyt opp fra bakken, mye høyere enn øyehøyde, et behagelig nivå for å se TV. Bruk et stort stykke papir for å teste høyden for visning. Enten skrive ord eller tegne bilder på papir. Tape papiret til der TV vil henge.

Sitte og se på papiret i minst en time i posisjon som du vanligvis ser på TV. Hvis etter én time, du er fornøyd med høyden og har ikke øye og nakke press, er det trygt å installere TV over peisen.