Er det trygt å bruke plast brus flasker til Store andre væsker?

August 5

Er det trygt å bruke plast brus flasker til Store andre væsker?

Du har mottatt advarsel fra en venn, kanskje via e-post, at det er farlig å fylle din plastflasker med andre væsker. Før du kaste perfekt god brus flasker i søpla av frykt, vil du kanskje vite fakta.

Krav

Ifølge Snopes.com er det mange falske e-poster i omløp advarsel gjenbruk flasker, som plast brus flasker, at kreftfremkallende kjemikalier å leech i din væsker. Kravet advarer at frysing eller la en flaske få varm, som når den har forlatt sitter i en bil, utgivelser dioksiner i drikke.

Fakta

Plast som brus flasker er laget av er kalt polyetylentereftalat. PET inneholder ikke dioksiner. Nettstedet plasticsinfo.org bemerker at omfattende testing på PET har bestemt det trygt å bruke og gjenbruk. Du kan fylle plast brus flasker med andre drikkevarer så ofte du ønsker.

Betraktninger

Mens plastflaske er det ingen mer fare enn å bruke en plastkopp, er en ting du må gjøre for å sikre din sikkerhet å sikre din flasker tilstrekkelig rengjøres. Når du åpner og drikke fra en brus container, må du vaske det med såpe og vann og skyll den feilfri måte som noen cup for å redusere risikoen for bakterier eller mugg fra vokser inne i den.