Er det trygt å bruke myke kratt på min keramiske fliser?

May 10

Over tid og med år begynner keramiske fliser å se skitten og flekkete, uansett hvor mye du feie og mopp. Myke kratt er en produkter for rengjøring en rekke overflater, fra toalettet boller til kjøkken benkeplater. Hvis du allerede bruker et myke kratt produkt på andre flater i ditt hjem og som resultatene, kanskje du lurer på om det samme produktet får din keramiske fliser ser nytt igjen. Heldigvis, svaret er ja.

Slik fungerer det

Myke kratt er en svært mild selvheftende, så mens det har skrubbing makt, det ikke vil forlate riper på din overflater. Men kan du finne at selv uten litt skrubbing, myke kratt vil gjøre en merkbar forskjell på gulv, fordi de kraftige kjemikaliene i denne linjen av rengjøringsmidler kan trenge keramiske fliser, som porøse, å få skitt og smuss som har avgjort i dype.

Valg

Myke kratt webområdets overflaten søkefunksjonen avslører at ulike myke kratt produkter kan brukes på keramiske fliser. Dette er totalt bad & bolle, totalt kjøkken, myke kratt med bleke renere, myke kratt med bleke renere fjellet bris, myke kratt med bakepulver, Gel med bleke rengjøringsmiddel og bleke ren Gel Spray.

Bruksanvisningen

Webområdet for myke kratt anbefaler å bruke produktet med en våt svamp eller klut. Gni den inn i din keramiske fliser forsiktig. Du ønsker ikke å skrubbe for hardt, fordi du kan opprette lille overflate riper på gulv som vil holde den fra å nå sitt skinnende beste. Også unngå langvarig kontakt anbefaler nettstedet. Når din fliser er rene, skyll med vann. Dette hjelper også unngå å få en filmy rester.

Betraktninger

Myke kratt produkter, som andre kommersiell rensemidler, pleier å ha en sterk lukt. Dette kan føre deg å bli svimmel når du arbeider i en innesluttet mellomrom, som et bad. Verre ennå, kan lukten dvele en stund. Dermed når kontroller åpne noen vinduer og fan kanaler før rengjøring din keramiske fliser med myke kratt. Kontroller også noen små barn og kjæledyr er ut av rommet. Støvsugeren kan ende opp på deres føtter eller labber og forårsake irritasjon. Verre ennå, det kan ende opp i munnen (kjæledyr slikke deres paws, barna kunne gulvet og deretter sette fingrene i munnen) og krever legehjelp.