Er det OK å lagre brensel i garasjen?

February 19

Er det OK å lagre brensel i garasjen?

Lagre ved i garasjen kan virke praktisk, men du er sannsynlig å ha insekt problemer i ditt hjem hvis du holder ved i en garasje eller kjeller for en lengre periode. I tillegg er brensel mer sannsynlig å råtne i en garasje hvor skogen ikke motta sollys. For best resultat, flytte din ved garasjen til en solrik, ventilert sted vekk fra hjemmet ditt.

Insekter ved

Mange insekter og skadedyr ligge i brensel, inkludert termitter, woodborers, snekker maur, Bartrevepser veps, barkebiller, centipedes, kakerlakker, edderkopper og sowbugs. Disse skadedyr gjennomgå ofte ut av sine tunneler noen dager etter tre er plassert på et varmt sted, for eksempel en garasje. Varmen kan også aktivere insekt-egg lagt ved, forårsaker insekter å krype ut av skogen i din hjem når de er klekket.

Betraktninger

Insekter i brensel er ikke sannsynlig å forårsake strukturell skade. For eksempel snekker maur eller biller funnet i ved vanligvis ikke bar eller spise i tre i hjemmet, selv om du lagrer brensel i garasjen eller ta ved inne. Mange folk finner insekter i deres hjem skremmende eller irriterende, men hvis du ikke er plaget av feil, du kan holde brensel i garasjen så lenge tre forblir tørre.

Lagre ved

Holde brensel i en solrik, unngår eksponerte plasseringen insekt eller råte. Ved begynner ofte å decay hvis det berører jord eller lagres i skyggen, så sett den i en solfylt beliggenhet på et stativ eller annen struktur minst 18 inches av bakken. Stable tre løst å oppmuntre tørking, og dekke det med en presenning til å holde regn og snø av. Holde ved minst 25 fot hjemmefra reduserer sjansen for at termitter eller andre skadedyr vil flytte fra veden i ditt hjem.

Drepe insekter

Hvis flygende insekter krype ut av brensel når du bringe det inn i huset, kan du spray dem med en aerosol-spray som inneholder pyrethrins eller andre insektmidler. Ikke behandle ved med insektmidler; Du kan drepe noen insekter, men kjemikalier kan forårsake giftig røyk når du brenner tre. Hvis du vil beholde et par stykker ved hjemme dekorasjon, varme dem i ovnen ved 150 grader Fahrenheit i 20 minutter å drepe skadedyr, egg og sopp.