Er det OK å blande Bark i jorden av en grønnsakshage?

October 13

Bark i form av makulert mulch eller chips kan bli vellykket innlemmet i Haven jord når forholdene tilsier. Det er ikke tilrådelig å legge bark til sandholdig jord, som kan føre til overdreven drenering og uttørking av jord, men det kan være gunstig for leire jord.

Bark som jord endring

Barken kan være et nyttig tillegg til leire jord. Det vil hjelpe for å øke permeabilitet og lufting av jord. Det blir ikke bedre vannretensjon, men det er vanligvis ikke et problem for leire jord. Større biter av bark brukes. De finere fjernes partiklene bark, jo større areal oppløse og mer nitrogen fra plantene dine mens barken dekomponerer.

Hvordan å innlemme Bark

For å få full nytte av jord endringer, bør et volum av bark lik 1/3 av området jord behandles innlemmes i jord. Endring til en dybde på 1 fot anbefales. For å bestemme riktig mengde av bark for å legge til din jord, beregne arealet av hagen din ved å multiplisere lengde ved bredden. Multiplisere med 1 (fot) og dele med 3. Del dette nummeret av 27 (antall meter en kubikkyard) for å bestemme riktig volumet av bark legge til hagen din.

Forholdsregler

Bark, som alle tre produkter, vil brytes når på jord. Organismer i jord vil ta nitrogen fra jord under denne prosessen å utvikle egne vev. Dette kan rane nødvendig nitrogen fra din hageplanter i flere måneder. Når nedbryting er fullført, returneres nitrogen. For å unngå nitrogen mangel ved bark som et tillegg, legge til nitrogengjødsel hagen å supplere det forventede tapet.

Bark som gressmalingsklaffen

I tillegg til bark's verdi som et tillegg, kan det også brukes på alle jord typer som en mulch. Mulch bidrar til å bevare fuktighet rundt planter og å regulere jord temperatur. Det hjelper også for å forhindre ugress som kan konkurrere med hage anlegg for vann og næringsstoffer. En 1 - til 2-tommers laget av bark rundt hageplanter anbefales å være forsiktig for å unngå piling det opp rundt foten av plantene. Planten stammer kan rot i konstant kontakt med fuktig mulch.