Er det noe bedre enn Sand for Pavers?

May 29

Er det noe bedre enn Sand for Pavers?

Utleggermaskin gangveier opprette en murstein stein utseende uten kostnader og arbeid av fuging mellom hver blokk. Vanligvis 2 til 3 inches tykke, er utleggere satt og leddet med sand. Selv om dette kan virke som et svakt materiale for en langvarig sti, er sand faktisk det beste materialet for både grunnleggende og felles fordi det er fleksibilitet.

Ideell utleggermaskin Base

Din pavers må distribuere vekt over hele veien mens du går over overflaten. For å oppnå vektfordeling, er en 4-tommers tykke grus laget en felles base for din utleggermaskin gangvei. Etter grus spre du også 1 tomme av sand på denne bakgrunnslaget. Dette sand laget inneholder en innstilling seng for pavers. Bruker en plate komprimator over din avslappet pavers, reise de langsomt 1/4 tommers i innstillingen sengen, i hovedsak låse dem på plass. Andre lim ikke gir en myk base for pavers og kan forårsake sprekker under installasjonen.

Sand fordeler

Sammen med innstillingen sengen, sand også fyll utleggermaskin ledd. Istedenfor å bruke et lim, multi størrelse sand blandinger, som mason eller skarp grov river-vasket er typer, spredt og tamped til gangvei med en plate komprimator. Som sand jostles på plass låse både fin og store partikler sammen. Men ren fin sand gir ikke en låsing felles og kan faktisk slough fra gangveien i kraftig regnvær. Kontroller din sand blanding type før sprer det i veien. Ledd med en minimumsbredde på 1/16-tommers gi en buffer mellom pavers å hindre sprekker og chips gjennom friksjon. Faktisk, hvis du vil fjerne en utleggermaskin i fremtiden, er det lett tilgjengelig når leddet i sand. Bare løfte utleggermaskin malplassert og erstatte den uten å skade andre omkringliggende blokker.

Mørtel eller sement ulemper

Bruke mørtel eller sement mellom din utleggere skaper en ridged gangvei. Noen ujevn vekt over veien bryter sakte den felles lim og deretter sprekker pavers. Sprakk selvklebende ledd føre ofte til Luke infestations også. Sement kan også flekker utleggere hvis det stivner på gangveien overflaten under felles installasjonen. Sand beis ikke din nye gangvei og skaper en fleksibel overflate for normal fotgjenger trafikk gjennom hagen din.

Vurderer tilsetningsstoffer

Hvis du bor i en betydelig regnfull region, kan du blande tilsetningsstoffer i din felles sand å stabilisere pavers ytterligere. Du bare feie sand og additiv blandingen i leddene ved hjelp av en kost, men aktivere tilsetningsstoff gjennom wetting gangveien etterpå. Din sand beskytter egentlig i en sikker låsing felles å hindre vann og sand avrenning under stormer. Din gangvei fortsatt har en fleksibel overflate å redusere sprengning, men er mer vanntett til beskytte leddene også.