Er det en forskjell mellom en landlige postkassen & byen postboks?

April 12

Er det en forskjell mellom en landlige postkassen & byen postboks?

United States Postal Service (USPS) publiserer krav for bolig postbokser, men disse kravene er forskjellige i henhold til postboksen du har. Forskjellen mellom en landlige postkassen og byen postboks bestemmes av postboksen installert. Hvis du planlegger på å motta post fra USPS, må du følge disse kravene, samt få postmaster's godkjenning, når du installerer en bolig postboks.

Curbside postboks

En curbside postboks er en postboks ligger langs veikanten og funnet på landsbygda. Boksen skal opprettes i en høyde av 41-45 - tommer og satt i en avstand på 6 til 8 - inches fra kanten av veien. Alle curbside postbokser må være plassert på høyre side av veien i retning post transportøren reiser under levering. Det er ansvaret til USPS kunden å opprettholde området rundt postboks innlegget, samt innlegg eller annen postboks-støtte. Innlegget må bøye eller når truffet av et kjøretøy. Alle landlige postbokser må ha huset nummeret på utsiden av postboksen og på siden av boksen, skrives ut minst 1-tommers høyde.

Døren levering postboks

Postboksen for de fleste byen boliger er døren levering postbokser. Postboksen er montert på høyre eller venstre side av døren. Antall huset må være plassert på forsiden av postboksen og være minst 1-tommers høyde. Hengslene på postboksen må åpne fra forsiden av postboksen. En dør levering postboks med en må ha en åpning i postboksen stor nok til å akseptere antallet og størrelsen på posten normalt leveres til bolig.

Døren spor

En annen type byen postboks er døren sporet. Døren spor postboksen må være plassert på døren. Det må være minst 1 1/2 inches i høyde og 7-tommene å gi noen større post mottatt. En post-spor som er plassert vannrett må lokk i toppen. En loddrett dør spor postboks må hengslene på siden dør hengsler. Bunnen av post sporet må være plassert et minimum på 30-tommer fra bunnen av døren. En USPS kunde som har en innvendig hette for personvernpraksisen kan ha andre krav som må oppfylles. Sjekk med din lokale Postmater generelt for å avgjøre disse ytterligere krav.

Klynge for enheter

Mye av byen postbokser ligger i en klynge. Dette er vanlig for leilighetskomplekser, trailer domstoler eller boliger som er plassert nær hverandre. USPS må godkjenne denne typen postbokser og i de fleste tilfeller installere enhetene selv. USPS ofte vedlikeholder og erstatter denne typen byen postbokser også. Hver kunde har en nøkkel som gir bare tilgang til vedkommendes postboks. Postmannen har en master-nøkkel som åpner alle boksene.