Er det en flerfarget sommerfuglbusk?

September 6

Er det en flerfarget sommerfuglbusk?

Mens sommerfugl busker er en favoritt for butterfly hager, er de også verdsatt for duft, hjort motstand og iøynefallende fargetoner. Individuelle planter kommer i nyanser av hvitt, rosa, blå, gul eller lilla, men det er bare en variasjon med flerfarget blomstrer.

Flerfarget sommerfuglbusk

I 1990 solgt en staude anlegg barnehager tusenvis av sommerfugl busker annonsert som "multicolor." Ifølge Ray Allen, grunnleggeren av hagearbeid forhandler amerikanske enger, mottok kjøpere ikke en butterfly bush, men tre busker plantet tett sammen i en pott. Fordi hver plante blomstret i forskjellige, var den visuelle effekten flerfargede. Men hvis du så tett ved foten av busk, var tre forskjellige stammene synlig.

Bicolor sommerfuglbusk

En ekte multicolor sommerfugl busk har blitt utviklet, men. Michael Dirr av University of Georgia utviklet Buddliea "Bicolor," som viser rosa og gule blomster på samme blomster. Bicolor sommerfuglen bush er solgt av minst én barnehage under navnet "Kaleidoskop Butterfly Bush."

Vekstforhold

Bicolor bush blomstrer midtsommer å falle. Den kan plantes i full sol eller del skygge vokser til en høyde på 6 til 8 fot. Sommerfuglen bush foretrekker godt drenert jord og er hardføre i US Department of Agriculture soner 5 til 9.