Er Corelle retter ovnen trygt?

November 12

Er Corelle retter ovnen trygt?

Corning Glass Works først introdusert Corelle produktlinjen i 1970 som rimelig, lett å rengjøre, hverdagslige servise som ikke chip eller sprekk med normal husholdningsbruk. I dag, Corelle retter kommer i en rekke mønstre og stiler og selskapet er en del av verden kjøkken merker. Rettene allsidig fungerer for alt fra mat prep til servering til lagring. Du kan bruke dem i en ovn hvis du holde et par ting i tankene.

Vitrelle er sterk Glass

Corelle retter kan plasseres i en ovn på grunn av deres sammensetning. De er laget av lag av glass laminert sammen, kalt Vitrelle glass. Disse kombinert lagene vil bli sterk og ikke bryte eller chip som enkelt som andre glass. Når rettene er dannet, brukes en organisk, nontoxic belegg til overflaten for å beskytte den mot skade under transport. Belegget vasker ut med varmt såpevann vann eller i oppvaskmaskinen.

Å få og holde varm

Ovnen skal alltid være forvarmet før du plasserer parabolen inne, selv om Corelle er ovnen-safe. Maksimal ovnen temperaturen produsenten anbefaler er 350 grader Fahrenheit. Retter kan plasseres i ovnen tomt å varme retten eller med mat inne for matlaging, oppvarming og oppvarming. Bruk alltid ovnen votter når plassere retter i ovnen eller fjernes.

Unngå sjokk

Corelle retter er ovnen-safe, er de liggende å bryte eller sprekker når de utsettes for plutselige og ekstreme temperaturendringer. Unngå å sette kaldt væsker eller mat i varmet eller varme retter eller plassere en hot dish på en våt eller kald overflate. Dermed kan forårsake parabolen å bryte eller knuse ved kontakt eller senere, uten noen åpenbar grunn. Plassere Corelle retter på en stovetop, under en broiler, nær en gass-flammen eller i en brødrister ovnen kan også føre dem til å bryte. Ikke varme en tom Corelle rett i en mikrobølgeovn.

Holde dem som nye

Corelle retter stable kompakt, gjør dem enkle å lagre i et skap. Det glatt overflate gir mat til skyll av rent når vask for hånd eller i oppvaskmaskinen. Men du ikke bør bruke slipemiddel rengjøringsmidler, motstå fargerike mønstre Corelle retter falming. Holde Corelle retter ser ut som nye tar litt innsats, men hvis metallisk eller grå overflate riper vises på rettene, bare gni dem av med en slipende renere og en nylon rengjøring puten.