Er Citrus Aurantium trygt?

October 19

Er Citrus Aurantium trygt?

Citrus aurantium, sure oransje treet, er også referert til som bitter appelsin, bigarade eller Seville orange. Det skylder navn til sur og bitre smaken som dominerer frukt.

Identifikasjon

Sure oransje brukes primært som et tilsetningsstoff i edibles, som syltetøy og søtsaker. Kosmetikkindustrien bruker også trygt skreller, juice, olje og massen av Citrus aurantium i kremer og andre lignende produkter. De siste årene, har Sure oransje ekstrakt fått oppmerksomhet som en potensiell verktøy i vekttap.

Betydning

Sikkerheten til citrus aurantium i forsøk på å miste vekt er aktuelle. Juice og skall av Sure oransje inneholder kjemiske sentralstimulerende kjent som synephrine, et stoff som har vært markedsført som et alternativ til ephedra. Den stimulerende er utestengt for bruk i vekttap produkter på grunn av sin dødelige bivirkninger.

Advarsel

Leger har knyttet synephrine til farlige konsekvenser. "Synephrine er kjent for å produsere mange ubehagelig og muligens farlige bivirkninger, inkludert hodepine, agitasjon, rask puls og hjertebank," Ifølge nettstedet til Universitetet i Southern Californias' University Hospital. Hjerteinfarkt og hjerneslag er inkludert i de mulige farene når Citrus aurantium og synephrine brukes som vekt verktøy.