Er Burpee organisk frø sertifisert?

January 5

Er Burpee organisk frø sertifisert?

Organisk frø tilbys av mange hage forhandlere. Men forbrukere lurer på ofte hvordan de kan vite at frøene de betaler en premie for er virkelig organiske. Sertifisere organisasjoner sette og håndheve standarder for å veilede organisk næringen og beskytte forbrukeren mot svindel.

Burpee økologisk frø

Burpee frø selskapet er en stor forhandler av hage frø, inkludert blomster, stauder, urter og organiske. De tilbyr økologisk vegetabilske planter, frø og jord endringer fra produsenter som er sertifisert økologisk operasjoner.

Økologiske standarder

USDA'S National Organic Program angir regler for økologisk landbruk i USA. Disse inkluderer forbyr bruk av antibiotika, genmodifiserte organismer, bestråling og kloakkslam i økologisk produksjon. De har også mandat at Husdyr må mates alle organiske strømmer.

Økologisk sertifisering

Oregon Tilth er en ideell organisasjon som sertifiserer organisk frø for mange seed produsenter og leverandører, inkludert Burpee frø selskapet. Oregon Tilth bruker standarder, inspeksjoner og kontrakter for å sikre at forbrukere faktisk mottar økologiske produkter. De arbeider med USDA'S National Organic Program og hjelpe sertifisere organiske i andre land som Canada, Korea og Japan, og de i EU.