Er Black Oaks tørke Tolerant?

August 3

Er Black Oaks tørke Tolerant?

Hvis du bor i et tørke utsatt område, velge landskap trær kan være en utfordring. Noen av de mest attraktive bakgård kan bli stresset og usunn under tørke forhold, men eiketrær er vanligvis et sikkert kort når det gjelder å tørke toleranse. Svart eik spesielt kan tilpasse seg en rekke vannstand.

Identifikasjon

Svart oaks er mellomstore trær, generelt nå 50 eller 60 fot med en uregelmessig krone. Bladene er 4-10 inches lang, med fem eller sju bust-tipped fliker og en skinnende øvre overflate. Barken av svart eiketrær er grå og glatt når unge, blir stadig mer grov og furet med alderen. Som trær eldre, mørkere barken, ofte blir nesten svart. Indre barken har oransje farge og svært bitter smak.

Tørke toleranse

Svart eiketrær har en dyp taproot som gjør dem svært tørke tolerant. De foretrekker en moderat vannforsyning, og vokser best i fuktige jorden, men orker lengre perioder med liten eller ingen vann.

Vekstforhold

Svart eik vokser vilt over store deler av USA. Området inkluderer de fleste sørøst, og strekker seg så langt nord som Maine og så langt vest som Oklahoma. De vanligvis vokser i rik, fuktig, godt drenert jord, helst med en litt surt pH. Vokser best i full sol, trives svart oaks vanligvis i områder med 30 og 80 inches av nedbør.

Andre tørke Tolerant Oaks

En rekke eiketrær er tørke tolerant, så du har flere alternativer å vurdere i tillegg til svart eik. Burr eik, live oak, vann eik, myrt eik, kastanje eik og Shumard eik, blant annet er i stand til å tåle perioder med tørke. Før du velger et eiketre, finne ut hvor på den amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart for å finne beste treet for bestemte klimaet.