Er blå stein et godt valg for en uteplass?

December 5

Er blå stein et godt valg for en uteplass?

Bluestone er en sandstein, vanligvis, men ikke alltid, blå-grå - som består av sand og kvarts partikler. Stor bluestone innskudd er i Pennsylvania, New York og Vermont, så de fleste av bluestone som er brutt for landskapsarbeid og taket fliser i USA kommer fra disse landene har en betraktning når de vurderer fraktkostnader for patioen materialer. Du har en rekke gode grunner til å investere i en bluestone uteplass.

Blå og utover

Bluestone kommer i en rekke farger, fra klassisk blues og gråtoner til grønn, gul, brun, beige, rust, lavendel og lilla. Fargene er dempet, og bland godt sammen og med hjem og landskapsarbeid farger. Valg av farger og mulighetene for en fargeblanding mener at bluestone kan bli tilpasset nesten ethvert hjem. Figurene er variabel også. Steinene kan legges i tradisjonelle rektangulære design, på diagonalene, rund eller avrundet eller fri form med utleggere av forskjellige former og størrelser eller irregulær form montert sammen.

Allsidig stein stiler

Bluestone er veldig flatt og er tilgjengelig i et utvalg av pavers for terrasser så den tilpasser seg nesten alle design. Overflaten kan være varmebehandlet å gjøre det litt grov og nonskid for en ideell bassenget surround. Varmebehandlet bluestone kalles termisk finish og koster litt mer enn enkel flat ferdige stein. Grov-kuttet naturlig bluestones lage attraktive kanter vegger for terrasser og holde landskapsarbeid enhetlig. De flate steinene er ideelle for å lage trapper og baner fra en terrasse i en hage eller rundt et hus. Utseendet kan utvides til foran oppføringen turer og innkjørsler, øke panikk.

Lett å installere

Bluestone er tung, slik at installasjonen tar noen brawn, men prosessen er ganske enkel og resultatene er langvarig. Steinene er satt på en flatet og komprimerte seng over en grus base. Ikke mortaring dem på plass er faktisk tryggere og billigere. Deres vekt og et godt substrat vil holde dem ser attraktive og naturlig og unngå sprakk mørtel som sesongen går fra frysepunktet varme. Når lagt, kan steinene være glattet med sand i leddene og så ferdig med beskyttende belegg for å hindre flekker. De vil ha i århundrer, og de gir en tidløs titt på utsiden av huset.

Holdbarhet

Bluestone er vanskelig og ekstremt slitesterk. Patio utleggere bære godt. De vil overleve huset, og de kan gi den en eiendom utseende. Steinen er en høy kvalitet investering som trenger ikke erstatte og vil fortsette å se gode som det aldre. Fordi steinen blander godt med andre steiner og kommer i pavers, fliser, skallfasetter og ristet Brostein, vil det overleve eksponering som en åpen hageterrassen, som capstones på lav veggen, som brukte gangveier og enhver versjon av en patio, Terrasse, utendørs kjøkken eller landskapsarbeid funksjonen.