Er Birch en god tre for en bue Riser?

December 29

Er Birch en god tre for en bue Riser?

I motsetning til sine forfedre, dagens archer høster fordelen med moderne designelementer og bygge materialer som gjør piler fly raskere, rettere og med bedre nøyaktighet. I tillegg til hvilken type bue eller pil, en utvidelse reduserer eller øker spenne høyde per archer's behov og skudd krav. Stigerør, som vanligvis følger med de fleste moderne recurve stil buer, er gjort eller plast, metall eller tre. Bjørk, en kjent løvtre, er en bygge materiale brukes for stigerør.

Bjørk stigerør

Enkelt sagt, er birch en ikke-truede løvtre som er brukt i produksjon av alt fra leker til tannpirkere kaffe tabeller, ifølge eksperter på The Wood Box.com. Dette gjør tre et rimelig valg for recurve bue produsenter som setter pris på tre rundt nytten og lav, hvis noen, duft. De fleste arter av bjørk og dermed de fleste bjørk-baserte tre stigerør, er laget av gul bjørk, dominerende arten av bjørk i Nord-Amerika.

Bjørk vs andre tresorter

Foruten å være en rimelig tre kilde bue produsenter, bjørk tre stigerør er ganske billig stigerør kjøpt detaljhandel. De kan være inkludert i noen produsentens lavere priset buer. Som en nybegynner bueskytter gevinster tillit og hennes ferdigheter øker, kan hun ønsker å bytte ut en bjørk utvidelse for en mer stilisert tre laget av eksotiske treslag eller laget av hard plast eller metall, avhengig av hennes ønskede klammeparentes høyde.

Spenne høyde

Valg tilbys av produsenter er basert på pris og workability av tre. Valg av bjørk av en bueskytter er vanligvis basert på det generelle utseendet, som de fleste bueskyttere foretrekker å farge-match vedleggene til bøyer, men det er også basert på hvor de liker å skyte. Innendørs bueskyttere trenger mer spenne høyde-avstanden mellom bowstring og håndtaket-mens utendørs bueskyttere som er i jakt eller utendørs målretting krever en kortere klammeparentes høyde for raskere skudd. Når det er sagt, tre stigerør spille en rolle i hva miljøet bueskytteren foretrekker å skyte i.

Tre stigerør

I forhold til seler gjør høyde og skyting miljø, holdbarhet og muligheten til å tåle elementene metall- eller plastplate stigerør foretrukket av jakt bueskyttere, siden slike materialer ikke riper som lett eller utvides eller krymper i ekstreme temperaturendringer. Noen Purister eller innendørs bueskyttere foretrekker derimot ikke bare naturlige utseendet av tre. Total, bruk av bjørk din bue er et spørsmål om skyting preferanse og økonomi.