Er Bed Bug Spray farlig?

June 3

Er Bed Bug Spray farlig?

Det er bare ingen vei rundt det---bed bugs er motbydelig. De er ikke, men om mangel på renslighet eller dårlig hygiene. Bed bugs er tiltrukket av varme, karbondioksid og blod. Når de har funnet hjemme, trenger du å innføre et program som inneholder rengjøring, plantevernmidler og forebygging å kvitte seg med dem. Bruk av plantevernmidler krever visse tiltak for å sikre de ikke er farlig.

Over-the-Counter plantevernmidler

Over-the-counter plantevernmidler inneholder kjemikalier som drepe skadedyr. Per definisjon er disse kjemikaliene giftig. Environmental Protection Agency vurderinger noen plantevernmidler for å sikre at de ikke inneholder utestengt kjemikalier som er for farlig for mennesker, og at konsentrasjonen av kjemiske stoffer i plantevernmidler er akseptabelt. Disse produktene bærer en EPA registreringsnummer. Men noen plantevernmidler kan være skadelig hvis ikke brukes riktig.

Velg riktig plantevernmidler

Bruk bare plantevernmidler ment å drepe sengen avlyttinger. Sprøyting din madrass eller hus med et produkt som ikke kalles for å drepe sengen avlyttinger eksponerer deg til kjemikalier som kan skade helsen. EPA lister det dusinvis av plantevernmidler som har møtt EPA standarder og er effektive for sengen avlyttinger. De aktive ingrediensene i disse plantevernmidler inkluderer 2-Phenethyl propionate, Bioallethrin, Cyphenothrin, Deltamethrin, Dichlorvos, Esfenvalerate, Ninja 264 *, Permethrin, Phenothrin, Piperonyl butoxide, Propoxur, Pyriproxyfen, Resmethrin og Tetramethrin.

Farene ved Bed Bug plantevernmiddel kjemikalier

Kjemikaliene som brukes til å drepe bed bugs kan forårsake symptomer inkludert svimmelhet, pustevansker, beslag, tap av bevissthet, øyeirritasjon, hudirritasjon eller utslett, kontakteksem, svette, hodepine, kvalme. Alvorlighetsgraden av effekter avhenger av hvor lenge og hvordan konsentrert eksponeringen var. Langvarig eksponering for høye konsentrasjoner av disse kjemikaliene kan gjøre permanente skader eller selv føre til døden.

Plantevernmidler forgiftning

Hvis du mistenker at du eller noen i familien din har blitt forgiftet av noen av disse plantevernmidler ringe 911 hvis personen har problemer med å puste, er bevisstløs eller har krampetrekninger. Ring din giften kontrollsenter på 1-800-222-1222 umiddelbart. Som den amerikanske foreningen av giften kontroll sentre sier, "ikke gjette. Være at."