Er bambus planter giftige for katter?

August 7

Er bambus planter giftige for katter?

Bambus planter, bambus vinstokker og bambus palm planter er ikke giftige for katter. Hellige bambus anlegget (også kjent som himmelske eller nandina bambus) er giftig for katter og kan forårsake «svakhet, manglende koordinasjon, beslag, coma, respirasjonssvikt, død (sjelden inne pets),» ifølge ASPCA.

Betydning

Voksende katten-safe planter er lurt fordi kattene spise planter å legge fiber til kostholdet og hjelpe deres fordøyelsen. Katten eiere plante ofte katten gresset for deres katten å beite; men garanterer dette ikke at katten ikke slå til bambus anlegget, også.

Effekter

Bør katten velger å ignorere katten gresset og tilfredsstille sine begjær for grønne med bambus anlegget, er verre som sannsynligvis vil skje det vil kaste opp bladene--som er nok grunnen det spiste det i første omgang, for å eliminere en pels ball.

Utvalg

Med over 1200 kjente arter av bambus er hagearbeid mulighetene uendelige. Clumping varianter alene vokse hvor som helst fra 10 til 100 fot høy, sier University of Hawaii i Manoa. Miniatyr bambus vokser godt innendørs og brukes ofte til bonsai planter. Bambus godt i de fleste klima, så gå gale. Bare Vær forsiktig og bekrefter du kjøper katten-safe varianter i kassen gang.