Er Aloe Vera i planteriket?

October 2

Er Aloe Vera i planteriket?

En "rike" er en taksonomisk etiketten brukes til å klassifisere og kategorisere levende ting. Forskere grupper alt i fem eller seks forskjellige kongedømmer. Plantae eller planteriket, er en slik, og inneholder Aloe vera-planten.

Biologisk Klassifikasjon

Forskere klassifisere biologiske enheter av en rekke synkende nivåer. Det nøyaktige antallet dette noen ganger varierer, men generelt faller i hierarkiet: et bestemt arter finnes i en slekt, som er et delsett av en familie, som er en del av en bestilling. Bestillinger er vanligvis deler av klasser, som er deler av rekken, som finnes i riker.

Klassifisere Aloe

Arten Aloe vera er del av Aloe slekten, som faller innenfor familien til Asphodelaceae. Dette er del av den nordiske floraen, som Poales, en av de to hovedkategoriene av Dekkfrøede planter og planter. Denne mangfoldige gruppen er en direkte underkategori for plantae, planteriket.

Egenskaper for Aloe

Mens det er mange måter å avgjøre om noe er faktisk en plante, en av de mest grunnleggende metodene er ved å spørre om den utfører fotosyntese---konvertering av karbondioksid i nyttig organiske forbindelser. Aloe vera utfører fotosyntese og er derfor en plante.