Er alle taket beholdere 120V?

May 30

Er alle taket beholdere 120V?

På grunn av ubegrenset variasjoner i personlige behov, installer praksis og programmer er det umulig å si at alle taket beholdere er 120-volt. Når det er sagt, det ville være svært uvanlig å finne plug-in 240-volts apparater vanligvis finnes i hjem - elektrisk varmtvannsbereder, tørketromler og områder - ligger på taket. Personer som har tilgang til flate tak, som de beskytter leilighet bygninger, vanligvis bare ta med dem radioer og lett-å-befordre liknende. Tyngre utstyr som bruker 240 Volt ville sannsynligvis være fastmontert, ikke plugget inn. De fleste taket beholdere, derfor er 120-volt.

120 volt Versus 240 volt

Alle viktigste elektrisitet levert til boliger og underlagt bygninger er 240 eller 220 volt; tilbudet er brutt ned til 120 eller 110 volt på sikring eller strømbryter panel. 240 volt angis vanligvis bare for tunge-strømforbruk apparater, fordi spenningen som leveres har ingen innvirkning på forbrukskostnaden. Ekspertene på ledninger Digest Merk at "uavhengig av spenning rating, energiforbruket i en enhet vil være basert på dens effekten og hvor lenge det drives."

Kjøling

Det er ikke vanlig for kommersielle eller industrielle klimaanlegg kan kobles til en beholder; slike apparater er vanligvis fastmontert til dedikert kretser. Videre, det er uvanlig å finne en innenlandsk sentral eller vinduet-enhet klimaanlegg på taket; de er vanligvis plassert på bakkenivå. I sørvest er det vanlig praksis å området sumpen kjølere på spesielt konstruert taket støtter; disse er relativt enkel enheter, og bruker vanligvis en 120-volts forsyning.

Landskapsforming og reklame

Landskapet belysningen er overveiende 12-volts, den nåværende levert av en transformator. Transformatorer koble alltid til en 120-volts tilbehørsuttak. Store installasjoner bruker ikke større transformatorer kjøre på 220 volt; råd fra bolig Landscape Lighting og Design er at "du kanskje trenger flere transformers å oppnå landskapet utseende." Det er imidlertid mulig at advertentie materiale ville bruke 220 volt; den gigantiske opplyst, flytte figurer oppå Las Vegas kasinoene kjører ikke på 120 volt, men, som med stor aircondition installasjoner, eller er de koblet til beholdere. De er hard-telegrafert til faste forsyninger.

Koden og fornuft

Alltid konsultere med din skjønnsmessig å avgjøre lokal kode krav. Hva er obligatorisk for profesjonelle installatører kan tas som lyd råd for DIYers, også. 2008 staten Oregon bygningen koden delen 210.63, er representant krever "at installeres en 15 eller 20 amp receptacle innen 25 fot av HVAC-utstyr." Utstyr - wire, kanal, festene og mottaket, bør alle være værbestandige og mottaket skal GFCI beskyttet.