Epletrærne i Alaska

January 2

Epletrærne i Alaska

Gartnere bor i Alaska har en rekke valg av apple kultivarer som vokser i Statens sub-artic forhold. Disse kultivarer er tilpasset Statens lengre dagslys timer, kaldt vær og kjøligere grunnforhold. Noen apple kultivarer kan ikke produsere frukt så store som de dyrket i de lavere 48 statene, men fortsatt god. Uansett hva slags apple du leter etter, det er en rekke godt egnet for dine behov.

Parklandskap Apple

Er en god kultivar for de som ønsker en mat eple. Frukt er middels størrelse, gulaktig til grønt i farge med svake røde rødme. Epler er sprø med semi-tartness og inneholder en overflod av juice. Trær blomster om våren Frukt produsert i sensommeren. Treet er relativt langvarige, leve opp til 50 år.

Treet er moderat kaldt hardføre, bærer vanlige avlinger. Parklandskap vokser ca 20 fot i høyden og spredning. Den foretrekker vokser i godt drenert, organisk rik jord som er fuktig. Plassere trær i full sol, for beste vekst og frukt produksjon. Epletreet er løvfellende og har en avrundet vekst vane.

Westland Apple

For gartnere ønsker et kaldt hardføre utvalg, er Westland et passende valg. Frukt er ganske store, gulaktig i farge med svake røde striper. Eplene lagre moderat godt. Westland blomstrer om våren Frukt klar for innhøsting i sensommeren.

Trær vokser ca 16 fot i høyden med en 13-fots spredning. Den foretrekker vokser i organisk jordsmonn som renne godt og fuktig gjennom vanlige vanning. Treet har forgrening vane og moderat økning. Westland utfører beste ligger i full sol forhold. Trær er løvfellende og den mindre størrelsen gjør det egnet for mindre landskap.

Heyer-12 Apple

Heyer-12 er en cultivar av apple som er veldig vinter hardfør, godt egnet for kjøligere områder i Alaska. Frukt er godt egnet til bruk i matlaging. Epler er grønnlig gul i fargen, myk tekstur inne og en syrlig smak. Siden eplene ikke holde godt, er det best å bruke dem så snart som mulig. Trær blomstrer om våren etterfulgt av en sensommeren avlingen av epler.

Epletreet vokser ca 20 fot i høyde, med en spredning vane av opptil 16 fot. Plante treet i organisk rik, godt drenering jord, for beste vekst og produksjon av epler. Holde jorda fuktig ved å vanne regelmessig. Finn treet i et område av landskapet som mottar full sol. Trær har en moderat vekst og er løvfellende.