Enkleste måten å trekke opp tepper

February 20

Enkleste måten å trekke opp tepper

Rive ut gamle teppet er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Den enkleste måten å fjerne det er å kutte det ned til størrelse. Med bare et par av verktøy og noen sikkerhet slitasje, vil du ha som gamle løperen ut på kort tid. De fleste avfall samlere vil ta gamle teppet hvis den er pakket riktig. Dette kan spare deg en tur til fylling eller penger til å ha noen trekke det bort for deg.

Fjerne teppet

Finne et hjørne som kommer opp fra gulvet. Hvis det ikke finnes en, bruke et verktøy kniv og kutte en linje som er stor nok til å få deg i ca 2 fot fra hjørnet. Trekke teppet av tack stripen til hjørnet. Bruke hansker for å hindre stifter i å kutte. de er veldig skarp, og noen ganger litt rusten. Hvis du har allergi eller noen form for puste problem, bære en maske. Det blir mye støv og sand som kommer ut av teppet trekkes du på den.

Når du får et stykke teppet fra gulvet, kuttet teppet helt ned til langt veggen. Du burde avslutte med en 2 fot bred teppe som lengden på rommet, som er lett å rulle opp og slips med en hyssing. Fortsett på denne måten til du har alle løperen rulles opp i 2 fot seksjoner.

Fjerne utfylling

Polstringen er mye lettere og enklere å fjerne enn teppe. Du kan også klippe dette i 2 fot seksjoner, men denne gangen, kutt dem i en lengde som vil tillate deg å ting utfyllingen til bygging søppelsekker. Utfyllingen har en tendens til å bryte ned og faller fra hverandre når det er gammel, så det er best å ikke la den ut for søppel henting. Utfylling installeres vanligvis med en stifting gun. Fjern alle kramper som ikke kommer med utfylling med en tang. Hvis det oppstår noen gjenstridige stifter, Plasser en rett skrujern under stiften og press. Hvis du må gjøre dette i et par steder, sette en shim eller stykke metall under leder for skrutrekkeren så du ikke skader gulvet. Hvis stiften bryter av og du ikke fjerne den, hamre det inn gulvet med spiker så hammer ikke skade gulvet.

Fjerne Tack stripen

De fleste tack stripen er nailed til gulvet hele veien rundt i rommet. Bruk snuse slutten av en hammer eller en snuse bar for å trekke tack stripen av gulvet. Plass en shim under Lirk bar så det ikke etterlater merker på gulvet. Tack stripen er veldig skarp og bør være brutt i små biter og plassert i en pappeske eller plast søppel beholder for avhending. Merk boksen eller beholder slik søppel menn ikke får klippe ut. Når alt er fjernet, fylle i noen hull igjen av spiker eller store stifter med tre sparkel. La filler til å tørke, så sand det med en fin sandpapir.