Enkleste måten å rengjøre Gjeddes

September 20

Du kan bare bruke god sølv når viktige gjester kommer på besøk, men som garanterer ikke at det vil være trygt flekker og flekket utvikle fra bruk og lagring. Sølvplate kan være vanskelig å rengjøre, som mange sterke flekker og flekket fjerning kan også skade overflaten av sølv. Bruke litt aluminiumsfolie og vann vil gi en effektiv rengjøring av din sølvplate.

Aluminiumsfolie

Coat bunnen av en vask eller bolle med aluminiumsfolie. Bollen kan være laget av ikke-metalliske materiale som en metallisk bolle vil redusere effektiviteten av aluminiumsfolie. Sette sølvplate må rengjøres i bollen. Kontroller at alle sølv som må renses har direkte kontakt med aluminiumsfolie. Legge til fire quarts varmt vann. Vurderer kokende vannet først. det varmere vann, jo bedre rydde. Bland i fire tbsps. salt og fire tbsps. vask brus.

Hvis du bruker en liten bolle å rengjøre kun små objekter, redusere mengden av vann, salt og rensemiddel, kontroller, men er de i like deler til støvsugeren. Tøymykner eller pulverisert vaskemiddel kan brukes i stedet for vasking brus.

Pulverisert trisodium fosfat, eller TSP, renere er et annet alternativ. Det kan finnes i jernvareforretninger. Bruk hansker hvis du arbeider med TS som det er en kaustisk kjemiske og kan skade huden.

Rengjøring tid kan variere. Prosessen tar vanligvis mellom ett og fem minutter. TSP renere virker enda raskere, som det er kraftig. Flekket fra sølv vises på aluminiumsfolie som en mørk flekk vises. Tungt bebygde anløpe kan selv slå aluminiumsfolie svart.

Andre løsninger

Aluminiumsfolie metoden kan være den mest effektive, finnes det andre løsninger for rengjøring din sølvplate. Nyt en fille i en blanding av like deler vann og eddik og gni av flekker på sølvplate. Ikke stole på denne metoden som din primære renere, men som eddik kan korrodere sølv over tid.

Kjøp sølv renere fra en rengjøring spesialitet butikk eller en sølv spesialitet butikken. Disse rengjøringsmidler, som SilverMate væske renere, er spesielt utviklet for bruk på sølvbelagt elementer som korroderer ikke sølv.

Forebygging forslag

Lagre sølvbelagt elementer i lufttette beholdere vil begrense opphoping av anløpe. Vask etter hver bruk vil hindre visningen av flekker. Hvis du lar materialer lufttørke, samle de noen ganger flekker. Hånd-tørr disse elementene etter vask.

Sølv beskyttelse strimler, tilgjengelig på spesialitet butikker, bidrar til å hindre flekker og anløpe buildup. De brukes i din skap eller skuffer.