Enkleste måten å rengjøre bassenget fliser

May 11

Enkleste måten å rengjøre bassenget fliser

Bassenget fliser kan være en ytterst sta overflate å rengjøre, men med noen enkle tips, vil du være godt på vei til en skinnende pool.

Kjøpe de riktige verktøyene for jobben

Først må du sørge for at du har de riktige verktøyene for jobben. For å unngå rengjøring din bassenget flis stadig, trenger du en god skimmer. De fleste skimmere har en grunne netto å skumme elementer på toppen av bassenget og deretter snu dem over kanten. Med en svak trykk, du effektivt gjør to ting: tømme nettet og innbydende bladene å bli du i bassenget i løpet av minutter eller timer (Hvis du er heldig).

Et raskt søk i delen bassenget får du alle verktøyene som du trenger å gjøre jobben riktig.

Start med en god skimmer. Den enkleste måten å rengjøre fliser er å unngå å bli det rotete i første omgang. I stedet for den grunne, "flip-og-dip" sil, vil du finne noe som har en lengre netto kommer ut av ryggen. Dette tillater deg å stamme bassenget, mens løv og rusk i nettet, slik at du kan gå dem videre fra bassenget å dumpe.

Deretter må du en god vakuum. Støvsuging bassenget minst en gang i uken er viktig å holde den ren. Hvis du ikke gir skitt og alger tid å samle på bunnen av bassenget, blir opprydding mye enklere. Like hendig som automatisk støvsugere er, vil du fortsatt ønsker å manuelt tomrom bassenget minst én gang ukentlig.

Ren forsømte bassenget fliser

Hvis din bassenget flis er allerede farget eller veldig skittent, finnes det måter å rense den.

Hvis bassenget er tomt, er 10 til 1 vann å bleke blanding det beste alternativet. Rense ut alle bladene, rusk og andre avfall først. Etter det faste avfallet er borte, er det på tide å ta en skrubbe børste og blekemiddel blandingen. Hvis smuss og algene er ytterst sta, kan du la den bleike løsningen å suge over natten.

For bassenger som er allerede full av vann, blir planen litt mer utfordrende.

Først få gunk du kan av bunnen og sidene, bruke bassenget vakuum. Deretter fange bassenget pensel og gå på jobb. Det er svært viktig at du bruker bassenget pensel, som dette er spesialdesignet for å gjøre denne jobben uten å ødelegge avslutningen av ditt basseng flis.

Skure sidene av bassenget i en topp å bunnen forslag. Når du har renset sidene, gå videre til trappen, og bunnen av bassenget. Arbeide din vei fra utsiden inn (mot midten), og bruk sirkelbevegelser. Ideen her er å fjerne algene og skitt flekker mens bassenget filteret å suge dem opp, således minimere mengden gunk må du støvsuger ut av bassenget når du er ferdig.

Når du er ferdig, vakuum gjenværende rusk fra sidene og bunnen av bassenget.

Fjerne "Badekar ringer" fra din Pool fliser

Over tid samler bassenget sin rettferdige andel av smuss, olje og alger. Disse forurensningene, pluss andre, bidra til hvit eller gul linjer som er på eller nær vannlinjen på bassenget. Disse linjene kan være ganske sta å rengjøre, men dessverre de ikke virkelig forebygges.

For å rense dem, må du vente til Vannstanden i bassenget synker noen inches, som vil tillate deg å bruke en flis renere (eller 10 til 1 vann å bleke blanding) å bryte dem opp.. Etter sprøyting med renere, er litt albue fett alt du trenger å fullføre jobben.