Enkleste måten å fange mus

December 24

Enkleste måten å fange mus

Mus infestation er en uhygieniske ordensforstyrrelser. Forurensning av mat og mat lagringsområder gnager spytt, urin og avføring skaper en usunn miljø for hus. Å holde hjemmet rent og avhending av matrester i tide går en lang vei mot å hindre infisering, men gjør ikke nødvendigvis hjem mus-bevis.

Hvis du allerede klarer å holde hjemmet rent og søppel-fri, men fortsatt har en mus problemet du vil løse på en human måte, er det en enkel måte å fange en levende mus for utgivelsen andre steder.

Instruksjoner

•Flatten din papp papirhåndkle rør, delvis, slik at den har en flat side, med en avrundet topp.

•Sett litt peanøttsmør på sprakk for agn. Plass denne agn inne i røret, mot en av endene.

•Sett den flate siden av røret på benken eller tabellen og balansere den nøye slik at slutten av røret som inneholder behandle henger på overflaten.

•Plasser et tomt søppelbøtte rett under suspendert slutten av røret. Kontroller at det er en rene, ubrukte søppel pose inne skitt.

•Cinch toppen av søppel pose, raskt, når musen har klart å tipse seg i skitt med sin egen vekt. Når slippe museknappen andre steder, prøve å gjøre det i et felt eller skogsområde minst en mil fra hjemmet ditt.

Tips og advarsler

  • Det beste stedet å legge denne fellen er nær veggen innenfor et par feet av hvor maten er tilberedt eller lagret.
  • Hvis du ikke vil heller ha en mus scurrying over din kjøkkenbenken eller tabell, kan du prøve å lener kartong mot din søppelbøtte i en vinkel. Brett en ende av denne papp ned slik at den hviler flatt på en kant av skitt. Balanse røret på kanten av brettet papp datastreamer med agn slutten suspendert over skitt. Dette skaper en provisorisk rampe for musen for å klatre opp.