Enkleste måte å avslutte et tregulv

May 28

Enkleste måte å avslutte et tregulv

Tregulv krever en finish å beskytte skogen fra skade av vann og foten trafikk. Nye tregulv krever sliping, flekker og ferdig strøk av uretan. Eldre tregulv krever slitasje finish og bruke en ny finish. Tregulv kan males for å gi en infusjon av farger til et rom. Paint er et godt valg hvis tregulv er konstruert av bredere planker av en type tre som vil være attraktive med en naturlig finish. Bruk et lag med maling er enkleste mål for tregulv.

Nye tregulv

Alle type av avslutning på et tregulv krever skikkelig forberedelse. Forberedelse er egentlig nøkkelen til en fremragende finish. Uten dette trinnet tre gulvet vil vil ikke slutt bære godt.

Tregulv som aldri har hatt Fullfør brukt krever sliping. Dette er et rotete, støvete jobben krever dyktighet og praksis i å bruke tunge maskiner involvert. Sliping maskinen vil huljern overflaten av tre gulvet hvis brukt feil. Andre deler av hjemmet krever avsperring med plast over doorways eller åpninger, inneholder sliping støv. Denne fremgangsmåten kan påvirke familiemedlemmer med allergier. Alle sliping støv må vacuumed opp og tre gulvet rengjøres med mineral ånder før en flekk brukes. Utføre flere uretan til gir gulvet en vanskelig longwearing finish.

Forberede tregulv for maling ved å fylle alle hull eller huljern med tre kitt. Tre putty bør slipes glatt og støvet støvsugd opp. Påfør et lag med tetting primer på tregulv. To strøk med maling brukes deretter. Malt gulvet vil forbli vakre mye lengre hvis flere strøk med klart uretan brukes over maling.

Etterbehandling eldre tregulv

Formidle en ny finish til eldre tregulv er raskere når en lav hastighet polering maskin brukes til å forberede tre for en ny finish. Bruk en skjermen pad knyttet til bufferen til scuff overflaten av tre. Områder i gulvet nær vegger krever hånd sliping. Fjerne støv av tørke gulvet med maling tynnere eller mineral ånder. Flere strøk av hurtigtørkende uretan brukes på gulvet med en lammeull applikator. Denne prosessen vil fullføre gulvet og returnere den til å bruke raskere enn sliping gulvet.

Den enkleste måten å ta en eldre tregulv tilbake til sin opprinnelige skjønnhet er å bruke en refinishing kit. En rengjøring kjemisk brukes på gulvet, med en lang-behandlet applikator. Gulvet er tørkes med en klut fuktet med vann for å forberede den neste trinn. Bruke en binding kjemiske gulvet, bruker den samme lange håndtak applikatoren brukes gjelder rengjøring kjemiske. Fullfør prosessen ved å bruke klart vannbasert polyuretan. Denne dekkhårene tørker raskt og nytt strøk i to timer. Hvis du starter tidlig på dagen, kan hele prosessen gjennomføres på mindre enn åtte timer, for en gjennomsnittlig størrelse rom eller gangen.

Gulvpleie

Typen omsorg gitt til tregulv, malt eller Fjern fullførte, kan bevare vakre gulvene og unngå å refinish i mange år.

Unngå riper på gulvet ved hjelp av doormats og følte pads under møbler bena. Bruk en støv mopp eller et vakuum for å holde grus av tregulv. Ikke delta beater bar på vakuum når rengjøring tregulv.

Når rengjøring, kan du bruke en knapt damp mopp. Overdreven vann skader et tregulv og kan forårsake knekking og fordreining.