Enkleste grønnsaker til å vokse i Arizona

October 7

Enkleste grønnsaker til å vokse i Arizona

Arizona varme, tørre klimaet er ideelt for å dyrke mange typer grønnsaker. Varme sesongen avlingene er lett å vokse i sommer i ørkenområder. Arizona været gir også god helårig forholdene for mange cool sesongen avlinger.

Tomater

Selv om delstaten Arizona en stor voksende regionen for kommersielle hydroponic tomater, lider denne beskjære noen ganger under svært varme temperaturer. Hvis du ønsker å vokse tomater i varmere områder av Arizona, se etter tidlig varianter som er avlet for høy varme. University of Florida har utviklet en hybrid tomat kalt Solar satt, som trives og setter frukt når temperaturen går over 90 grader Fahrenheit. Andre varianter inkluderer Roma pasta tomat, kjendis og mester. Redwood Barn barnehage i Davis California anbefaler disse tomater for varme områder fordi de har hatt suksess med dem i varm og tørr sommer klimaet i Californias Central Valley, som ligner deler av Arizona. I kjøligere delene av Arizona, vil tomater plantet i April eller mai gjøre godt gjennom sommermånedene.

Chilies og andre paprika

Chilipepper og paprika gjøre det bra i varme, tørre klima som sørlige Arizona. Webområdet Phoenix Tropicals anbefaler voksende dem i vår og høst hvis du bor i en av de varmeste områdene. Hvis du bor i et kjøligere, er peppers et godt valg for sommermånedene. De trenger full Søn og nytte vanlige programmer av gjødsel, som fish emulsjon. Spre en 3 - til 4-tommers laget av organiske kompost på bakken rundt pepper planter vil bidra til å holde jorda kjølig og fuktig.

Brokkoli

Dette næringsrike grønnsaker er lett å vokse i Arizona, ifølge Phoenix Tropicals. For å lykkes med denne kjøligere sesongen beskjære, plante brokkoli frø i faller og forventer å høste det våren. Brokkoli gjør best i full sol, men hvis det blir for varmt, vil denne vegetabilsk solbrenthet og bolt frø for tidlig. Det vil gjøre det bedre på høyere høyder og områder i det nordlige Arizona.

Aubergine

De fleste varianter av aubergine gjøre det bra i Arizona ørkenen varmen og kan være svært produktiv. Velg mellom tradisjonelle verden aubergine eller mer uvanlige ulike som japansk aubergine, som er lang og smal. Phoenix Tropicals anbefaler plante aubergine fra starter planter i mars i varme deler i Arizona. Hvis området mottar våren frost, vente til etter siste frost før planting aubergine. Hvis du vokser aubergine i Arizona hotteste områder, må du holde jorda fuktig og mate dem minst en gang hver måned med fish emulsjon, blandet og brukes i pakken instruksjoner.

Spinat

Arizona Master gartnere nettsiden anbefaler vokser spinat som en vinter avling i varmere områder av staten. Du kan plante dette frost-hardføre leafy grønne grønnsaker i sensommeren, senvinteren eller tidlig vår og høst næringsrik greenene før temperaturen blir for varm, som vil føre til spinat å bolt frøet. De kjøligere delene av Arizona er bidrar til vokser spinat i vår og høst, men selv de kjøligere sommer temperaturene på disse områdene vil føre spinat å bolt.