Enkleste furutrær for borekaks

January 9

Enkleste furutrær for borekaks

Mange forskjellige arter innen furu (Pinus) familien er det bare noen som du enkelt kan bruke for å spre borekaks. Ifølge Washington State University se borekaks frittliggende plantedeler---som røtter, stammer eller blader---som du kan vokse i helt nye planter (selv om de er genetisk kloner av verten treet). Noen av de enkleste furutrærne for borekaks inkluderer Mugo, østlige hvit og Radiata furu.

Mugo furu

Mugo furu (Pinus mugo), også kjent som sveitsiske furutrær, er en liten, shrubby treet som er innfødt til de alpine regionene i Europa. Ifølge Bonsai Clubs International, trær har en bred, pyramideformet eller avrundet form, og vanligvis vokser mellom fire og ti fot høy. I motsetning til høyere arter av furu, mugo pines ikke mister deres lavere grener og nåler som de blir eldre, noe som gjør dem perfekt for naturlig screening eller fekting.

Ifølge North Carolina University er den beste tiden å gjøre en klippe fra en mugo furu mellom midten av juli og tidlig høst. For best resultat, kan du bruke en delvis modne gren, som semi-hard--- eller relativt fast---tre.

Eastern White Pine

Den østlige hvit furu (Pinus strobus) er en mellomstor furu som er innfødt til Nord-Amerika. Det er den offisielle treet i Michigan, Maine og canadiske provinsen Ontario. Etter tre hjelpe, typisk øst hvit furu vokser mellom 50 og 80-fot høy, og har filialer som spres mellom 25 og 35-fot utover fra stammene. I motsetning til med mugo pines er det best å gjøre eastern white pine stiklinger av grener som er gammel, sovende (ingen nylige vekst) og som har veldig fast tre. Ifølge North Carolina State University, bør du gjøre din borekaks mellom sent høsten og våren.

Radiata furu

Radiata furu (Pinus radiata), også kjent som Insignis furu og Monterey furu, er innfødt til southwestern kysten av USA Typisk radiata furu vil vokse til mellom ca 130 til 165 - fot høy, og vil ha en diameter som er ca et verft tykk. Horticulturists i Australia, New Zealand og Tasmania vedtatt allment arter som en barnehage plante, og vokse for trelast og annen industriell bruk. Ifølge det internasjonale samfunnet for hagebruk vitenskap, har mange radiata furu barnehager slått til borekaks som et billigere alternativ til frø forplantning. De fleste samle sine borekaks fra små trær under tidlig eller midt på vinteren (som i denne delen av verden er mellom mai og juni), og sette dem i små beholdere av jord. Etter et år med vekst---tillater nye røtter å utvikle og styrke---borekaks er klar for utendørs planting. De fleste barnehager gjøre vinteren (mellom mai og August).