Enkleste frukttrær å vokse

December 5

Enkleste frukttrær å vokse

Noen frukttrær er kresen og trenger kjærlighet og oppmerksomhet rett gjennom året. Andre arter er litt mer robust. De enkleste frukttrærne å vokse vil utvikle uten mye gjødsel, beskjæring eller vanning. Selvfølgelig, jo mer du omsorg for din tree, jo bedre beskjære vil produsere. Legg merke til regionale klima. Mens noen trær kan vokse lett i enkelte steder, kan de sliter i andre miljøer.

Avokado

Avocado trær foretrekker subtropiske forhold, og de vil vokse innendørs i containere. Gartnere Institute av mat og landbruksvitenskap ved University of Florida vurdere avokado en enkelt Art å vokse. Men de krever mye lys, rask-drenering jord, og deres filialer er liggende å bryte i kraftig vind, ifølge universitetet. Avocado steinene er store og vanskelige og trenger å bli stukket før spiring for hjem voksende.

Terte kirsebær

Terte kirsebær trær er blant de enkleste å vokse, bakgård-frukttrærne for mange gartnere i nordstatene, ifølge en artikkel på webområdet for Iowa State University forlengelsen. Kirsebærtrær er ikke kresen og vokse i en rekke jord, forutsatt at de får god drenering. Vann trærne regelmessig i varme forhold. De fleste kirsebær varianter, inkludert North Star, er selv fruiting, betyr bare en enkelt tree kreves for frukt produksjon. Nordstjernen kirsebær trær er relativt små og håndterbare, samt motstandsdyktige mot mange skadedyr, ifølge Iowa State University.

Plommer

Plommer er en lett og lite vedlikehold Art å vokse, ifølge det urbane skogbruk initiativet ved Binghampton University. Plommer passer en rekke hage forhold og krever ikke beskjæring eller gjødslende. Se etter plomme arter som er self-pollinating for ekstra brukervennlighet dyrking. Plommer foretrekker solfylte steder med godt drenert jord. Plommer vokse i USDA hardførhet sonene 4 til 10. De fleste stater, unntatt i de nordligste områdene, er egnet.

Epletrær

Epletrær er en av de vanligste frukttrærne i hager i USA. Det er viktig å velge fleksibel, sykdom-motstandsdyktig varianter, ifølge Gary Gao, landbruket spesialist ved Ohio State University. Gode alternativer inkluderer frihet, Jonafree og Enterprise epler. Mens epletrær produktive når etablert, kan det ta noen år for første beskjære å ankomme. Epletrær foretrekker litt sur jord som har en smuldrete konsistens.